Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Σοβαρός τραυματισμός και αναγκαστική αλλαγή του Νίκου Τζήμα στο εκτός έδρας παιχνίδι της Ρόδου (φωτο)


Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε η Ρόδος από το γήπεδο της Αγίας Μαρίνας, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ ‘ Εθνικής (6ου ομίλου ). Ένα μέτριο αγωνιστικά παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Ρόδου είχε δύο καλές ευκαιρίες και ένα δοκάρι, στο δεύτερο της επανάληψης το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο σε αυτό οφείλεται και η αναγκαστική αλλαγή του τερματοφύλακα της Ρόδου Νίκου Τζήμα, λόγω τραυματισμού.


Το γκολ για την ομάδα  της Ρόδου σημείωσε ο Κανταρτζής στις καθυστερήσεις του 2ου ημιχρόνου.

Στην Αθήνα βρέθηκαν περίπου 100 οπαδοί των Ελαφιών που ταξίδεψαν από την Ρόδο και κάποιοι οι οποίοι διαμένουν στην Αθήνα και καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού εμψύχωναν την ομάδα.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Πάντος, Ιωαννίδης (46’ Τσάκωνας), Παπαδόπουλος, Μανδύλης, Σχίζας, Γεωργατέλλης, Χαρακτίδης (89’ Σαντίκου), Ντόσκας, Κανελλόπουλος (65’ Ματσαδές), Δημητρίου, Μπουντάκης (76’ Ζέκιο)

ΡΟΔΟΣ: Τζήμας (49’ λ.τ. Καμπάς), Σταυλάς, Παπαθανασίου (76’ Βουργουντζής), Κανταρτζής, Σούλης, Κλιγγόπουλος (64’ Τριχάκης), Μισέλ, Ραχήμ (79’ Μπίσα), Χατζησάββας, Δελαπόρτας, Μπουντόπουλος
Πηγή: goal12.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου