Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Άρεσαν οι πιτσιρικάδες της Μαρτίου, μέτρησε η εμπειρία του Θερμαϊκού


Την πρόκριση με σκορ 0-3 πήρε ο πιο έμπειρος Θερμαϊκός Κορινού στο παιχνίδι κυπέλλου με την 25η Μαρτίου στην Κατερίνη. Η νίκη της ομάδας του Κορινού κρίνεται δίκαιη απέναντι στη νεανική Μαρτίου που πάλεψε το παιχνίδι αλλά δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη απέναντι σε μια ομάδα η οποία διαθέτει έμπειρο και ποιοτικό ρόστερ μεγαλύτερης κατηγορίας.

Παρόλα αυτά η εμφάνιση των παιδιών του Νίκου Τσαγκαλίδη σκόρπισε την αισιοδοξία για τη συνέχεια αφού όσοι αγωνίσθηκαν έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και απέδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.


Το σκορ άνοιξε στο 60΄λεπτο για τον ισχυρό Θερμαϊκό του Γιάννη Βαρβούτη, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Αποστολίδη απο αριστερά και πλάγια, ο νεαρός Μαλεζάς βγήκε στην πορεία της μπάλας και κέρδισε την κεφαλιά πρίν αυτή φτάσει στον προωθημένο Νταντίνη, η μπάλα όμως κατέληξε στα δίχτυα του Γκεβρέκη.

Στο 88΄ο Μυστρίδης θα πάρει την μπάλα στα δεξιά και πλάγια και θα σεντράρει για να βγεί στο δεύτερο δοκάρι ο επερχόμενος Καραμανώλας και με πλασέ να πετύχει το 0-2.

Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 90΄ απο τον Αρσένη με δυνατό σουτ που επιχείρησε απο το ύψος της μεγάλης περιοχής και νίκησε τον νεαρό τερματοφύλακα Γκούτζα.

Διαιτητής ήταν ο Πολυχρόνης με βοηθούς τους Βρούζο και Μαυρογιώργη.

25η Μαρτίου (Νίκος Ταγκαλίδης): Γκεβρέκης (85΄Γκούτζας), Τασίδης, Τσιντώτας, Μαλεζάς, Βαλτασάρης, Σαρηγιαννίδης, Χασάπης, Φωκαΐδης, Τζουκάν, Παπαδόπουλος, Πατσιοδήμος (60΄Αλεξίου)


Θερμαϊκός Κορινού (Γιάννης Βαρβούτης): Τσιλεγκερίδης, Πολυτίδης, Πολυχρονιάδης, Νταντίνης, Αντωνιάδης, Αποστολίδης, Πιατίδης (87΄Χ. Κατσούλης), Α΄. Κατσούλης (71΄Καραχαλίδης), Τζουκάν (Κ. Καραμανώλας), Παρδάλης (80΄Αρσένης), Μυστρίδης






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου