Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Χριστουγεννιάτικο τραπέζι απο Λαζαρίδη και Κυριάκο! (φωτο)


Χριστουγεννιάτικο δείπνο στην ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ παρέθεσαν τα μέλη της διοίκησης Γιάννης Λαζαρίδης και Αντώνης Κυριάκος

Χριστουγεννιάτικο τραπέζιενόψει των Άγιων Ημερών με πλούσιο μενούπαρέθεσαν την Παρασκευή το βράδυ σε όλη την ποδοσφαιρική «μελανόλευκη οικογένεια» του ΠΙΕΡΙΚΟΥ τα μέλη της διοίκησης Γιάννης Λαζαρίδης και Αντώνης Κυριάκος με αφορμή της λήξης μιας πετυχημένης χρονιάς 2019 στον φιλόξενο πολυχώρο της «ΕΛΙΑΣ» μέσα σ΄ ένα εγκάρδιο, οικογενειακό και πολύ καλό και «ζεστό» οικογενειακό κλίμα όπως αρμόζει στην ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Παρόντες ήταν όλοι  οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο, το τεχνικό επιτελείο, μέλη της διοίκησης, ο δήμαρχος Κατερίνης  κ. Κώστας Κουκοδήμος πάντα κοντά στον σύλλογο, οι αντιδήμαρχοι Κατερίνης κ. Γιάννης Συμεωνίδης αρωγός της ομάδας και κ. Δημήτρης Μορφακίδης, ο κ. Δημήτρης Λύτρας, ο κ. Στέφανος Μπιτόπουλος και ο κ. Νίκος Κατανάς.


Σύσσωμη η μεγάλη οικογένεια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ είχε την ευκαιρία να χαλαρώσει λίγο πριν τη δύση του 2019, έχοντας για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά και να ξεφύγουν από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του πρωταθλήματος.
Το κλίμα που επικράτησε στη διάρκεια της βραδιάς ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο, οικογενειακό και φιλικό,στοιχεία που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην ομάδα και αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά ότι ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ είναι οικογένεια τόσο εντός όσο και εκτός των αγωνιστικών χώρων.


Ήταν μια πολύ όμορφη και ζεστή βραδιά ανταλλάχθηκαν ευχές με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν ιδιαίτερα ευδιάθετοι με χαλαρή συζήτηση και πλούσιο χιούμορ. Η βραδιά έκλεισε με εκπλήξεις για όλους τους παρευρισκόμενους. Όλοι έδωσαν την υπόσχεση για το καλύτερο να ξαναβρεί ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ τον καλό του εαυτό συνεχίζοντας την λαμπρή του ιστορία και πορεία και στο 2020.
Οι σχέσεις μεταξύ όλων είναι άριστες, ιδανικές και σε αυτές βοηθά και χτίζει η διοίκηση που στηρίζει κάθε καλή προσπάθεια.






Όλοι μαζί ανανέωσαν το ραντεβού τους και για άλλες τέτοιες «μελανόλευκες οικογενειακές» βραδιές.
          Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου