Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ.Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» στο Βουλευτή Πιερίας Ξενοφών Μπαραλιάκο


Το πρωί του Σαββάτου 7 Δεκεμβρίου, ο Βουλευτής Πιερίας Ξενοφών Μπαραλιάκοςυποδέχθηκε το Δ.Σ. του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ».

Στη διάρκεια της συνάντησης η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα,ο πρόεδρος του συλλόγου Αλέξανδρος Πούλιος εξήγησε στον Βουλευτή την ιστορία του συλλόγου, τους σκοπούς και τις δράσεις του και σημείωσε χαρακτηριστικά, «στα 10 χρόνια λειτουργίας μας επιτύχαμε δυναμική παρουσία με την συμμετοχή μας στους αγώνες, την έμπρακτη ευαισθησία –αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο, τις πολιτιστικές δράσεις και κυρίως τον πρωταρχικό στόχο της δράσης μας η οποία είναι η ενδυνάμωση του μαζικού αθλητισμού».

Στην τοποθέτηση του ο Βουλευτής εξήρε το έργο του συλλόγου. Παράλληλα τόνισε την ευρωπαϊκή διάσταση την οποία έχει λάβει ο μαζικός αθλητισμός και σημείωσε χαρακτηριστικά «οι αγώνες μαζικού αθλητισμού – στους οποίους συμμετέχω προσωπικά - αποτελούν μια υγιή κοινωνική δράση η οποία μόνο οφέλη προσφέρει. Στην προσπάθεια αυτή θα με βρίσκετε σταθερά αρωγό».

Στην συνέχεια το Δ.Σ. ενημέρωσε τον κ. Μπαραλιάκο για θέματα τα οποία αφορούν τον σύλλογο, τους χώρους άθλησης και τη διοργάνωση των αγώνων, αποκομίζοντας ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις από την συνάντηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου