Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

Στον Καραϊσκάκη ο Κώστας Χατζηδίμπας


Σε  δύο μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε ο Καραϊσκάκης δίνοντας βάθος στο ήδη υπάρχον ρόστερ.

 Ο λόγος για τους Νίκο Ζήσι και Κώστα Χατζηδίμπα. Ο μεν Ζήσι (αριστερά), είναι 24 ετών, αγωνίζεται στις θέσεις της επίθεσης, έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής του Άρη, και στη συνέχεια πέρασε από ομάδες της Αλβανίας, με πιο ονομαστή την Ελμπασάνι και τελευταίο σταθμό την Καμζά.

Ο δε Χατζηδίμπας (δεξιά), είναι 20 χρόνων, προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, έρχεται να ενισχύσει τον άξονα της μεσαίας γραμμής του Καραϊσκάκη, και οι επόμενοι σταθμοί της επαγγελματικής του καριέρας ήταν ο Εργοτέλης και το τελευταίο εξάμηνο ο Ιάλυσος, από όπου και τον απέκτησε η αρτινή ομάδα.

Επιστροφή στο γήπεδο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 3 το μεσημέρι, στο βοηθητικό γήπεδο των Αγίων Αναργύρων, η πρώτη προπόνηση του Καραϊσκάκη, μετά την ολιγοήμερη άδεια που δόθηκε από τον Απόστολο Χαραλαμπίδη στους παίκτες του, για τις ημέρες των Χριστουγέννων.

 Παρόντος του αντιπροέδρου της ομάδας. κυρίου Μπέκα (κάτω), όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ήταν ετοιμοπόλεμοι, πλην του Κριστιάν Κούστα, που θα επανέλθει στις προπονήσεις με το νέο έτος, μετά το τραυματισμό του στα Γιάννενα. Τελικά, ο επιθετικός του Καραϊσκάκη υπέστη βαρύ διαστρεμα και απέφυγε τα χειρότερα, καθώς υπήρχαν φόβοι ότι θα έμενε εκτός δράσης για διάστημα πλέον του ενός μήνα. Το “παρών” έδωσαν και τα δύο νέα αποκτήματα της ομάδας, Ζήσι και Χατζηδίμπας. Την Κυριακή η αρτινή ομάδα δίνει φιλικό παιχνδί με τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο.
Πηγή: artagoal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου