Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Στους καλύτερους της δεκαετίας η Κατερίνα Νικολαΐδου του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης


Μια ακόμη επιτυχία για την πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, Κατερίνα Νικολαΐδου. Όπως είθισται κάθε δέκα χρόνια οι αθλητικοί συντάκτες της χώρας  ψηφίζουν τους καλύτερους Έλληνες αθλητές.
Φέτος, αλλάζοντας δεκαετία οι καλύτεροι Έλληνες αθλητές προκύπτουν με βάση αντικειμενικά κριτήρια και όχι με κάποια ψηφοφορία. Στα αντικειμενικά κριτήρια συγκαταλέγονται οι διακρίσεις και το βιογραφικό του κάθε  αθλητή.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Κατερίνα Στεφανίδη αποτελούν τους καλύτερους αθλητές της δεκαετίας για τον ελληνικό αθλητισμό. Στην χρυσή τριάδα βρίσκεται και η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Κατερίνα Νικολαΐδου. Η αθλήτρια της κωπηλασίας κατέκτησε τρία αργυρά μετάλλια σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα (2013, 2014, 2015) και ένα χρυσό σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (2014).

Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν στην αθλήτρια της Πιερίας για τις διακρίσεις που έχει φέρει με τα γαλανόλευκα χρώματα. Μας κάνει συνεχώς υπερήφανους και χάρη στην αγωνιστικότητα της η ελληνική σημαία και ο ελληνικός αθλητισμός βρέθηκαν στο βάθρο των μεταλλίων σε μεγάλες διοργανώσεις. Την ευχαριστούμε και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσπάθεια της για την κατοχύρωση του πολυπόθητου εισητηρίου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Μπράβο Κατερίνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου