Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Έκπληξη στον Νίκο Τζήμα απο συμπαίκτες και διοίκηση!


Η Ρόδος του Νίκου Τζήμα, είναι μια απο τις ομάδες που όπως όλα δείχνουν, μπορεί ο Πιερικός να βρεί την άνοιξη μπροστά του στα μπαράζ ανόδου για την Football League.
Ο Κατερινιώτης τερματοφύλακας κρατάει την εστία του μακριά απο τις ...ορέξεις των αντιπάλων επιθετικών, έχει δεχθεί μόνο 6 γκολ μέχρι τώρα στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και αποτελεί έναν απο τους λόγους που οι νησιώτες πρωταγωνιστούν στον όμιλο τους.

Όπως αναφέρει λοιπόν το top-highlights.gr, συμπαίκτες  και διοίκηση της Ρόδου ευχήθηκαν στον Νίκο Τζήμα για για τα γενέθλιά του.

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση και οι παίκτες της Ρόδου, ευχήθηκαν χρόνια πολλά με υγεία και πολλές επιτυχίες στον τερματοφύλακα της ομάδας Νίκο Τζήμα , για τα γενέθλιά του σήμερα!

Χρόνια πολλά να σε χαιρόμαστε!

Η κυριαρχία της Ρόδου με αριθμούς!
Οι αριθμοί λένε την αλήθεια και το 12sports με αφορμή το τέλος του α' γύρου στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής, σας παρουσιάζει όλα τα χρήσιμα στατιστικά στοιχεία!
Με αφορμή την ολοκλήρωση του α’ γύρου στη Γ’ Εθνική (6ος όμιλος) σας παραθέτουμε χρήσιμα στατιστικά στοιχεία, τα οποία αποδεικνύουν ότι η Ρόδος βρίσκεται δίκαια στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ιδού λοιπόν για τους «λάτρεις» των αριθμών
*Η Ρόδος διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 24 γκολ σε 12 ματς (μέσος όρος 2), ενώ στην αντίπερα όχθη τη χειρότερη έχει η ουραγός Α.Ε.Κ. Τρίπολης που έχει πετύχει μόλις 5.
*Η Ρόδος διαθέτει και την καλύτερη άμυνα έχοντας δεχθεί μόλις έξι γκολ (μ.ο. 0.5), ενώ τη χειρότερη μακράν έχει επίσης η Α.Ε.Κ. Τρίπολης με 27.
*Η Ρόδος είναι η μοναδική ομάδα που έχει κάνει το απόλυτο 6 στα 6 στην έδρα της.
*Η Ρόδος, το Μαρκό και ο Παλληνιακός είναι οι μοναδικές ομάδες που δεν έχουν ηττηθεί στην έδρα τους. Μάλιστα ο Παλληνιακός σε έξι ματς στην έδρα του, έχει φέρει πέντε ισοπαλίες.
*Η Α.Ε.Κ. Τρίπολης είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει κερδίσει και ουσιαστικά έχει ήδη υποβιβαστεί με μόλις δύο βαθμούς στο ενεργητικό της.
*Τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (από έξι) έχουν ο Α.Ο. Υπάρου και ο Παλληνιακός, ενώ ο Αχαρναϊκός έχει μόλις μία.
*Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, η Θύελλα Ραφήνας δεν έχει κερδίσει ακόμη στην έδρα της. Η Θύελλα έχει 0-3-2 στην έδρα της και μόλις τρεις βαθμούς, ενώ μακριά απ’ αυτήν έχει πάρει 13 (!!!) βαθμούς με 4-1-2!
*Μακριά από την έδρα τους δεν έχουν κερδίσει η Α.Ε.Κ. Τρίπολης, ο Αχαρναϊκός, ο Αιολικός, η Κόρινθος και ο Α.Ο. Νέας Αρτάκης.
Πηγή: 12sports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου