Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Επτά συνεχόμενες νίκες με την καλύτερη άμυνα στη Γ΄Εθνική!


Την καλύτερη άμυνα στους 8 ομίλους της Γ΄Εθνικής κατηγορίας διαθέτει ο Πιερικός, ο οποίος πρωταγωνιστεί και βρίσκεται στην κορυφή του 3ου ομίλου.

Η ιστορική ομάδα της Πιερίας δείχνει πως είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου, έχοντας ξεφύγει ήδη στον βαθμολογικό πίνακα και έχοντας διαφορά 9 βαθμών απο τον δεύτερο Θησέα Αγριάς.

Αποτελεί σίγουρα μεγάλη επιτυχία του τερματοφύλακα Στέφανου Γουναρίδη και των αμυντικών του τα 3 μόνο γκολ που δέχθηκαν στα 13 παιχνίδια του πρώτου γύρου. Στους αγώνες της πρώτης στροφής ο Πιερικός μετράει 11 νίκες, μια ισοπαλία στο εντός έδρας με τον Αλμυρό σε ένα παιχνίδι που η αντίπαλη ομάδα κρεμάστηκε απο τα ...δοκάρια, και μια ήττα στο χειρότερο φετινό του παιχνίδι απέναντι στην ...συμπολίτισσα ΑΕ Καρίτσας.


Απο εκείνο το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής και μετά, ο Πιερικός μετράει 7 συνεχόμενες νίκες με τον Σάκη Παπαβασιλείου στον πάγκο του.

Ο νεαρός αλλά έμπειρος τεχνικός της Κατερινιώτικης ομάδας, έχει ήδη ζητήσει ποιοτική ενίσχυση στο υπάρχων ρόστερ, με στόχο να πάει έτοιμος στα μπαράζ ανόδου με τους πρωταθλητές των άλλων ομίλων και διαθέτοντας ένα σύνολο το οποίο δε θα αντιμετωπίσει προβλήματα με τις υπόλοιπες ομάδες που θα κληθεί ο Πιερικός να αγωνιστεί για την άνοδο.

Να δούμε τους πρωτοπόρους και των άλλων ομίλων, πόσα γκολ έχουν πετύχει και πόσα έχουν δεχθεί μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα:

1ος όμιλος
Πανσερραϊκός 35-8

2ος όμιλος
Αλμωπός Αριδαίας 33-5

3ος όμιλος
Πιερικός 27-3

4ος όμιλος
ΑΕΠ Καραγιαννίων 21-5

5ος όμιλος
Θύελλα Καμαρίου 24-14
Καλύτερη άμυνα ο Πανθυραϊκός με 11-7 τέρματα

6ος όμιλος
Ρόδος 24-6

7ος όμιλος
Αστέρας Βλαχιώτη  20-7

8ος όμιλος
ΑΟ Επισκοπής 28-8


1 σχόλιο: