Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Ο ΑΣ ΧΟΥΡΟΝ γιόρτασε τα 5 χρόνια ζωής του! (φωτο)


Βραδιά ΑΣ ΧΟΥΡΟΝ η προχθεσινή (Σάββατο 14/12), στο Eteron Cafe-Bar και μέσα σε γιορτινή και ζεστή ατμόσφαιρα, με καλή μουσική και όμορφο περιβάλλον.

Παρουσία δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου, αντιδημάρχων Γιαννη Συμεωνίδη, Δημήτρη Μορφακίδη και Γιώργο Κυριακίδη, ο σύλλογος πυγμαχίας της Κατερίνης γιόρτασε τα 5 χρόνια λειτουργίας του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σύλλογος πρόσφερε πλούσια δώρα στα μέλη του και τους παρευρισκόμενους, μέσα απο κλήρωση των λαχείων που έδωσε τιμητικά σε όλους.


Ο οικοδεσπότης και δάσκαλος της σχολής πυγμαχίας Κώστας Χουρίδης, καλωσόρισε τους φίλους και τα μέλη της σχολής με έναν σύντομο χαιρετισμό, ενώ στη συνέχεια ο υπεύθυνος τύπου και μέλος Μπάμπης Πεΐδης, προσφώνησε τα τιμώμενα πρόσωπα που ήταν ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ο αντιδήμαρχος τεχνικής υπηρεσίας Γιάννης Συμεωνίδης, ο αθλητής Κώστας Νικολαΐδης και ο υπεύθυνος τύπου και δημοσίων σχέσεων Μπάμπης Πεΐδης.

Ήταν πραγματικά μια όμορφη βραδιά, η οποία τίμησε το άθλημα της πυγμαχίας και την σχολή ΑΣ ΧΟΥΡΟΝ,  η οποία γιόρτασε τα γενέθλια 5 χρόνων ζωής της.

Για το Δ.Σ. του συλλόγου
Ο υπεύθυνος Τύπου
Μπάμπης Πεΐδης










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου