Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Γραφείο Τύπου: Σ.Φ.Κ. Πιερικός - Αταλάντη 4-0


Στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ερασιτεχνικής κατηγορίας ο σύλλογος του Σ.Φ.Κ. Πιερικός αντιμετώπισε εντός έδρας στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης την ομάδα της Αταλάντης.

  Ο προπονητής της ομάδος μας κ. Σάκης Παπαβασιλείου επέλεξε για την αρχική ενδεκάδα τους : Γουναρίδη, Ιβανίδη, Χαρτσιά, Γιαλαμίδη, Τακίδη, Μακρή, Μπενίσκο, Δεμηρτζόγλου, Σαχινίδη, Κριεμάντι και Παπαδόπουλο.

   Καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα η ομάδα του Πιερικού είχε την υπεροχή και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο κατάφερε να προηγηθεί με τον Σαχινίδη στο 40’ και να διπλασιάσει τα τέρμα της στην λήξη του πρώτου ημιχρόνου 45+ με τον Μακρή.


   Στο δεύτερο ημίχρονο με τον ίδιο ζήλο και την ίδια διάθεση η ομάδα μας πέτυχε άλλα δυο τέρματα με τους Σαχινίδη στο 62’ και τον Κριεμάντι στο 71’. Για την ομάδα του Πιερικού αγωνίστηκαν επίσης και οι : Μηλιώτης, Παγωνίδης, Τουλίκας Β. και Παντζιάλας.

    Ο σύλλογος του Σ.Φ.Κ. Πιερικός ευχαριστεί τους φιλάθλους που παρευρέθηκαν στο γήπεδο για το τελευταίο εντός έδρας αγώνα για το έτος 2019 και τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και τους εύχεται καλές γιορτές με υγεία και αγάπη.

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου και επικοινωνίας
Σ.Φ.Κ. Πιερικός


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου