Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Πιερικός - Αταλάντη 4-0 Φοβερό ποδόσφαιρο οι Κατερινιώτες μπροστά σε ...άδειες κερκίδες


Η απαράδεκτη εικόνα των άδειων κερκίδων στο Α΄ΔΑΚ της Κατερίνης συνεχίζεται με τους φιλάθλους του Πιερικού να συνεχίζουν να απέχουν απο τα εντός έδρας παιχνίδια της ιστορικής ομάδας της Πιερίας.

Οι ποδοσφαιριστές του Σάκη Παπαβασιλείου έπαιξαν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, ήταν εντυπωσιακοί σε όλο το παιχνίδι και δεν άφησαν κανένα απολύτως περιθώριο αντίδρασης στην φιλοξενούμενη ομάδα που έπαιξε απλά το ρόλο του κομπάρσου. Με πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο και απο το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, με φάσεις που διαδέχονται η μια την άλλη και χωρίς να κινδυνέψει ουσιαστικά σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, ο Πιερικός έδειξε πως είναι ο απόλυτος κυρίαρχος και σε αυτό το παιχνίδι.

Αρνητική για μια ακόμη φορά η εικόνα με τις άδειες κερκίδες, ένα γεγονός που προβληματίζει τους ανθρώπους της ομάδας και αφήνει πικρία στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θέλουν και δικαιούνται το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων.

Στο 40΄ο Χαρτσιάς θα βγάλει την σέντρα μέσα στην περιοχή του Καπετάνου ο Σαχινίδης θα πιάσει την δυνατή καρφωτή κεφαλιά και με όμορφο τελείωμα θα κάνει το 1-0 για την ομάδα του.


Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Παπαδόπουλος θα πάρει την μπάλα αριστερά, θα κλείσει προς τα μέσα και θα πασάρει στον αμαρκάριστο Μακρή που απο το σημείο του πέναλτι θα διπλασιάσει με δυνατό σουτ τα τέρματα της ομάδας του. Σε αυτή τη φάση θα διαμαρτυρηθούν οι φιλοξενούμενοι γιατί στο ξεκίνημα της υπήρχε τραυματισμένος ποδοσφαιριστής τους, τον οποίο δεν είδαν οι γηπεδούχοι.

Στο 62΄ ο Ιβανίδης θα βγάλει τη σέντρα απο δεξιά, με την μπάλα να περνάει αρχικά απο το κεφάλι του Δεμηρτζόγλου που έπεσε αλλά δεν την βρήκε και να φτάνει στον Σαχινίδη που με ωραίο δύσκολο πλασέ, θα διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα και να κάνει το 3-0 για την ομάδα του.

Στο 72΄ ο Τουλίκας θα κλείσει με την μπάλα απο αριστερά προς τα μέσα και θα κερδίσει μια κόντρα με την μπάλα να φτάνει στον Κριεμάντι. Αυτός απο το ύψος της μεγάλης περιοχής θα σουτάρει δυνατά και στρωτά για να διαμορφώσει το τελικό 4-0.

Διαιτητής ήταν ο Μιχαηλίδης με βοηθούς τους Αρέστη και Σηπάκη.

Πιερικός (Σάκης Παπαβασιλείου): Γουναρίδης, Ιβανίδης, Χαρτσιάς, Γιαλαμίδης, Τακίδης (85΄Πατζιάλας), Μακρής (78΄Παγωνίδης), Μπενίσκος (65΄Τουλίκας), Δεμηρτζόγλου (72΄Μηλιώτης), Σαχινίδης, Κριεμάντι, Παπαδόπουλος

Αταλάντη (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Καπετάνος, Τσακανίκας, Πάππος, Σαλιάι, Μακρόπουλος, Λυτάκης, Μαλισσόβας Α.(85΄Σιδέρης), Μαλισσόβας Κ., Δουβαράς, Λαμπρόπουλος (72΄Τσανούλας), Χαϊκάλης(56΄Τζιός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου