Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

25η Μαρτίου - Αιγινιακός 3-2 Ρυθμιστής ο Γιάννης Παπαδόπουλος με 2 γκολ και μια πάσα "πάρε βάλε"! (φωτο)


Πολύ καλό παιχνίδι στο γήπεδο της 25ης Μαρτίου με τους φιλάθλους να βλέπουν συνολικά 5 γκολ, την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει και να δημιουργούνται ευκαιρίες μπροστά στις δυο εστίες και την τοπική ομάδα να παίρνει τελικά τους τρείς βαθμούς της νίκης.

Σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε ότι με βάση την εικόνα του παιχνιδιού ο Αιγινιακός που έδειξε σαν ομάδα ένα πολύ καλό πρόσωπο, θα μπορούσε να φύγει παίρνοντας κάτι απο αυτό το παιχνίδι αφού στο δεύτερο μέρος ήταν καλύτερος και πάλεψε για την ισοφάριση η οποία όμως δεν ήρθε.


Οι γηπεδούχοι είχαν σε πολύ μεγάλη μέρα τον Γιάννη Παπαδόπουλο που πέτυχε 2 εξαιρετικά γκολ και "σέρβιρε" έτοιμο στον νεαρό Θάνο Χασάπη ακόμη ένα, ρυθμίζοντας ουσιαστικά την εξέλιξη της αναμέτρησης και δίνοντας τους τρείς υπερπολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Στο 20΄ο Παπαδόπουλος θα πιάσει δυνατό σουτ και πετύχει το 1-0 με φοβερό σουτ έξω απο την περιοχή του Μοσχίδη και πλάγια, στέλνοντας την μπάλα στο απέναντι παραθυράκι της εστίας του τερματοφύλακα του Αιγινιακού.

Στο 22΄ο Παπαδόπουλος θα μπεί απο δεξιά μέσα στην περιοχή του Αιγινιακού και θα πασάρει στον επερχόμενο Χασάπη, που με ευκολία θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του κάνοντας το 2-0.


Το ημίχρονο θα λήξει με αυτό το σκορ και νωρίς στην επανάληψη η Μαρτίου θα καταφέρει να τριπλασιάσει τα τέρματα της και πάλι με τον Παπαδόπουλο, ο οποίος στο 50΄θα δώσει δώσει διαφορά τριών τερμάτων στην ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση στο παιχνίδι τους και μείωσαν στο 52΄με τον Βούρα ο οποίος ευστόχησε σε πέναλτι που έδωσε ο  Κώστας Λαφατζής, όταν έγινε χέρι του Κατσίμπουρα σε σουτ προς την εστία του Γκεβρέκη. Ο Βούρας δεν αστόχησε και έτσι έγινε το 3-1.

Στο 58΄ο Φιρινίδης κατάφερε να μειώσει ακόμη περισσότερο και να φέρει το παιχνίδι στο γκολ της διαφοράς ανάμεσα στις δυο ομάδες πετυχαίνοντας το 3-2.
Ο Αιγινιακός προσπάθησε να ισοφαρίσει με την Μαρτίου να προσέχει μέχρι το τέλος την άμυνα της και να βγαίνει στις αντεπιθέσεις επικίνδυνα για τους φιλοξενούμενους, χωρίς όμως τελικά να αλλάζει τίποτε μέχρι τη λήξη του αγώνα, που βρήκε τελικά την ισχυρή ομάδα του Νίκου Τσαγκαλίδη νικήτρια, απέναντι στην επίσης πολύ καλή ομάδα του Ηλία Τζιόκα.


Διαιτητής ήταν ο Λαφατζής, με βοηθούς τους Κουτσικανίδη και κα Κορινιώτη.

25η Μαρτίου (Νίκος Τσαγκαλίδης): Γκεβρέκης, Τάσο, Καραμπουλάκης, Τασίδης, Κατσίμπουρας, Μουρατίδης (70΄Καραμπουλάκης Σ.), Παπαδόπουλος, Βαρμάζης, Μαλιώρας (84΄Μαλεζάς), Χασάπης (62΄Φωκαΐδης), Καλαϊτζής (75΄Ζούντσας)

Αιγινιακός (Ηλίας Τζιόκας): Μοσχίδης, Ραγκάτσης (80΄Χαιρεκάκης), Κακατάσιος Η.(53΄Παπαδόπουλος), Δεληγιάννης (90΄Παντερμαλής), Αργυρόπουλος, Κακατάσιος Χ., Μπαντές, Μιχαηλίδης, Δαραής (46΄Βούρας), Τσολακίδης, Φιρινίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου