Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Αναγέννηση Άρτας - Πιερικός 2-4 Γιορτινή ...νίκη οι Κατερινιώτες!


Η Αναγέννηση Άρτας ηττήθηκε με 4-2 από τον Πιερικό σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας. Φιλική ήττα με 4-2 από τον Πιερικό γνώρισε η Αναγέννηση σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο, με την ομάδα της Πιερίας να επιβεβαιώνει και επί αρτινού εδάφους ότι είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο στη Football League.
Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 3ο λεπτό, όταν ο Χούσος από πάσα του Μήτσιου μέσα στην περιοχή και λόγω του δυνατού αέρα άνοιξε παραπάνω απ' όσο θα ήθελε το κοντρόλ της μπάλας, ο πολύπειρος Μπενίσκος πρόλαβε και την τσίμπησε, με τον Χούσο να τον ανατρέπει και τον Νίκου να δείχνει την άσπρη βούλα του πέναλτι. Ο Κυπαρίσσης από τα 11 βήματα δεν αστόχησε για το 0-1.

Πέντε λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι κυκλοφόρησαν ωραία τη μπάλα, ο Κυπαρίσσης έφυγε από τα αριστερά και στη συνέχεια έδωσε πάσα πάρε βάλε στον Μπενίσκο, ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 0-2. Στο 13ο λεπτό, ο Πιερικός που έδειχνε ασταμάτητος από την αρχή του αγώνα πέτυχε και τρίτο τέρμα, όταν έπειτα από σέντρα στην περιοχή, ο Τακίδης με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή κεραυνοβόλησε τον Μήτσιο για το 0-3. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισορροπήσουν στην αναμέτρηση και στο 17' ο Χούσος πέρασε κάθετα στον Μπότσαρη που σέντραρε, όμως ο Αλέξανδρος Παπακίτσος δεν κατάφερε για λίγο να βρει τη μπάλα με κεφαλιά ψαράκι.


Στο επόμενο λεπτό, ο Σιδηρόπουλος πήρε ωραία την μπάλα στην κατοχή του και έκανε την κάθετη στον Παπακίτσο, ο οποίος από θέση τετ-α-τετ πλάσαρε λίγο άουτ. Στο 37' ο Σιδηρόπουλος πέρασε στον Μπότσαρη και αυτός αφού απέφυγε τον Γιαλαμίδη έκανε τη σέντρα, όμως και αυτή τη φορά ο Παπακίτσος αν και πήρε με δυσκολία την κεφαλιά, δεν κατάφερε να νικήσει τον Γουναρίδη που μπλόκαρε. Τελικά, η Αναγέννηση κατάφερε να μειώσει στο σκορ στο 40ο λεπτό, με τον Παπακίτσο να σεντράρει, τους Γιαλαμίδη και Γουναρίδη να μπερδεύονται και τον Σιδηρόπουλο σε κενή εστία να κάνει το 1-3.

Στην επανάληψη, ο Πιερικός που άλλαξε από την αρχή ολόκληρη την ενδεκάδα του κατάφερε να πετύχει και τέταρτο τέρμα στο 59ο λεπτό, όταν από σέντρα του Ίτσιου η μπάλα έφτασε στον Παπαδόπουλο (ακόμα ένας παίκτης που πέρασε από τον Καραϊσκάκη), ο οποίος αφού απέφυγε τον Παππά, κρατήθηκε όρθιος και με ωραίο τελείωμα νίκησε τον Παπαϊωάννου για το 1-4.

Η Αναγέννηση που άλλαξε και αυτή σταδιακά ολόκληρη τη βασική της ενδεκάδα, κατάφερε να μειώσει στο τελικό 2-4 στο 75ο λεπτό, με τον Δημήτρη Παπακίτσο με εξαιρετικό σουτ από τα 25 περίπου μέτρα να στέλνει τη μπάλα στο παραθυράκι του Παπατολίκα που έμεινε άγαλμα, πετυχαίνοντας το ομορφότερο γκολ της αναμέτρησης. Η τελευταία αξιόλογη τελική συνέβη στο 89' με τον Δημηνά με σουτ από πολύ καλό σημείο μέσα από την περιοχή να στέλνει τη μπάλα λίγο δίπλα από τα δοκάρια.


Διαιτητής: Νίκου Θοδωρής  Βοηθοί: Νικολάου Βαγγέλης - Αλευρή Κωνσταντίνα

Αναγέννηση Άρτας (Νταλάκας Α.): Μήτσιος (46' Παπαϊωάννου), Χεμπέγια (46' Παππάς), Κραμπής (46' Σχισμένος), Παπαρούνης (78' Έξαρχος), Τσελά (71' Θεοδώρου), Μανιώτης (61' Λάκκας), Χούσος (66' Κατσαρός), Νταλάκας (46' Μαργαρίτης), Παπακίτσος Α. (56' Βασιλάκος), Μπότσαρης (61' Παπακίτσος Δ.), Σιδηρόπουλος (78' Πέτσας)

Πιερικός (Παπαβασιλείου): Γουναρίδης (46' Παπατολίκας), Ιβανίδης (46' Μπούζουρας), Γιαλαμίδης (46' Παντζιάλας), Τακίδης (46' Καρτσαμπάς), Χαρτσιάς (46' Τουλίκας), Δεμηρτζόγλου (46' Ίτσιος), Μακρής (46' Δημηνάς), Κριεμάντι (46' Μηλιώτης), Κυπαρίσσης (46' Λαζαρίδης), Σαχινίδης (46' Παπαδόπουλος), Μπενίσκος (46' Τουλίκας)
Πηγή: artagoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου