Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Πιερικός - Αταλάντη με ανοιχτές τις πόρτες για παιδιά μέχρι 18 ετών και γυναίκες! Κάλεσμα στους φιλάθλους!


Ο πρωτοπόρος Πιερικός υποδέχεται μια απο τις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας και θέλει τους φιλάθλους στις κερκίδες του Α΄ΔΑΚ.

Η ιστορική ομάδα της Πιερίας κάνει φέτος την μεγάλη προσπάθεια να επιστρέψει ξανά στις επαγγελματικές κατηγορίες, με τους ποδοσφαιριστές της να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο και να θέλουν τον κόσμο κοντά τους, μιας και οι γεμάτες κερκίδες δίνουν ώθηση στους ποδοσφαιριστές αλλά συνάμα βγάζουν και δυναμική για κάθε σύλλογο.

Ο Σάκης Παπαβασιλείου δούλεψε σκληρά με τους ποδοσφαιριστές του όλη την εβδομάδα στο γήπεδο της 25ης Μαρτίου για να προφυλαχθούν τα ήδη επιβαρυμένα απο τη σκληρή δουλειά βοηθητικά γήπεδα του Α΄ΔΑΚ και το ίδιο θα κάνει σήμερα, ολοκληρώνοντας αύριο με το καθιερωμένο χαλάρωμα την προετοιμασία για το Κυριακάτικο παιχνίδι.

Τόσο ο έμπειρος Κατερινιώτης τεχνικός, όσο και οι ποδοσφαιριστές της Κατερινιώτικης ομάδας, καλούν τον φίλαθλο κόσμο της Πιερίας να βρεθεί την Κυριακή στο γήπεδο και να βοηθήσει ώστε να φτάσει ο Πιερικός σε μια ακόμη σημαντική για τη συνέχεια νίκη.

Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ.
Δεν πληρώνουν εισιτήριο οι γυναίκες.
Δεν πληρώνουν εισιτήριο παιδιά και νέοι κάτω των 18 ετών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου