Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Σκόραρε ΞΑΝΑ ο φοβερός Γιώργος Παμλίδης - Πέτυχε γκολ και κέρδισε πέναλτι στο 1-2 επι της Βέροιας! (βίντεο)


Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 2-1 της Βέροιας εκτός έδρας και πήρε την πρόκριση για τους "16" του
ΟΠΑΣ Γιάννινα μετά το 1-0 επί της Βέροιας στους "Ζωσιμάδες" επικράτησε και στην πρωτεύουσα της Ημαθίας με 2-1 με πρωταγωνιστή τον Παμλίδη που σκόραρε και κέρδισε πέναλτι και βρίσκεται στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησε πρώτος στο 6' με τον Λέο να βγαίνει από τα δεξιά και να μην μπορεί να πλασάρει εύστοχα. Στο 37' όμως οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον πρώτο τους σκόρερ.

Ο Παμλίδης έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από πάσα του του Οικονομόπουλο και δεν το σκέφτηκε αλλά επιχείρησε με τη μια το σουτ κάνοντας το 1-0 για την ομάδα των Ιωαννίνων και βάζοντας δύσκολα στους γηπεδούχους.

Η Βέροια αντέδρασε άμεσα όμως και στο 41' με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ του Μεληκιώτη ο οποίος νίκησε τον Γιαννίκογλου ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες προσπάθησαν για να πετύχουν ένα ακόμη γκολ έχοντας τις ευκαιρίες τους αλλά όσο περνούσε η ώρα ο ΠΑΣ που είναι ποιο έμπειρη ομάδα από τη Βέροια έδειχνε να κρατάει με μεγαλύτερη ευκολία αυτό το 1-1.

Μάλιστα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παμλίδης κέρδισε πέναλτι και το έδωσε την εκτέλεση του στον 18χρονο Πήλιο ο οποίος ευστόχησε και έκανε το 2-1 για την ομάδα του ΠΑΣ και της έδωσε την πρόκριση στους "16" για του Κυπέλλου Ελλάδας με δύο νίκες.

ΒΕΡΟΙΑ: Τσιμόπουλος, Ζούρκος Αλ., Στάμου. Μανιώτης, Μουχάλης, Μπλέτσας, Ταϊρης, Μεληκιώτης (54' Πέντα), Χαντζάρας (73' Πασάς), Σκαθαρούδης, Σιμόνι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Γιαννίκογλου, Οικονομόπουλος, Πήλιος, Σκόνδρας, Ζιούλης, Λιάσος, Π. Γκαρσία (70' Σιόντης), Νάουμετς (77' Ράντοβατς), Λέο, Ξυδάς (89' Λώλης), Παμλίδης.
Πηγή: sport24.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου