Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Δίας Δίου - Αλμυρός 1-2 Αναπάντεχη ήττα για τον Δία


ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑ

Σε μία αναμέτρηση μεγάλης βαθμολογικής σημασίας, ο Δίας Δίου παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων και γνώρισε την ήττα με 1-2 από τον Αλμυρό στο γήπεδο του Δίον, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα μας παρότι είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε στο σκορ με τέρμα του Μαυρίδη στο 14’, ισοφαρίστηκε στο χειρότερο χρονικό σημείο (45’) με γκολ του Ζενούνη με αποτέλεσμα να αλλάξουν οι ισορροπίες λίγο πριν οι ομάδες κατευθυνθούν στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Αλμυρού με όπλο την ανεβασμένη ψυχολογία επέβαλαν το ρυθμό τους, ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο 55΄ με τον Αναστασίου και έφυγαν από το Δίον με μία δίκαιη νίκη.
Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Δίας θα μπορούσε να σώσει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας, αλλά το πλασέ του Τοπαλίδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Με αυτή την ήττα η ομάδα μας παρέμεινε στους 10 βαθμούς και στο -4 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ ο Αλμυρός έφτασε τους 14 και αναρριχήθηκε στην 8η θέση.

Επόμενο και καθοριστικό παιχνίδι για τον Δία την επόμενη Κυριακή (8/12 – 15:00) κόντρα στα Μετέωρα στο γήπεδό μας.


Στο 14ο λεπτό ο Δίας άνοιξε το σκορ στη συνάντηση, όταν η μπάλα στρώθηκε στον Μαυρίδη με τον νεαρό μέσο να πιάνει δυνατό δεξί σουτ από το ύψος της περιοχής στέλνοντας τη μπάλα στη γωνία του Κοντογεωργάκη για το 1-0.
Στο 36’ ύστερα από όμορφη ανάπτυξη των ποδοσφαιριστών του Δία, η μπάλα κατέληξε στον Μαυρίδη αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στην αγκαλιά του αντίπαλου τερματοφύλακα.
Στο 41’ ο Δίας έφτασε μία ανάσα από το 2-0, όταν Νάκας και Τοπαλίδης έπαιξαν το ένα-δύο, με τον πρώτο να βλέπει το δεξί σουτ του να καταλήγει ελάχιστα μακριά από το κάθετο δοκάρι.

Στο 45’ ήρθε η ψυχρολουσία για την ομάδα μας, καθώς ο Ζενούνης έπιασε την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας έπειτα από γύρισμα του Αναστασίου, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν δις με τον Αναστασίου στο 50’ και στο 54’ να νικιέται από τον Ουσταμπασίδη, αλλά στο 55’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά λάθη του Δία και με δυνατό δεξί σουτ εκτός περιοχής πέτυχε το 1-2.
Ο Δίας είχε άλλες δύο στιγμές για να σώσει έστω το βαθμό της ισοπαλίας. Στο 80’ ο Μανίκας έπειτα από σέντρα του Δερμίση, σούταρε στην κίνηση με τον Κοντογεωργάκη να τον σταματά και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Τοπαλίδης ύστερα από αναταραχή στην άμυνα του Αλμυρού απείλησε με δεξί πλασέ, με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Παγώνης με α’ βοηθό τον κ. Μιχτατίδη  και β’ βοηθό τον κ. Κουρμαδιά (ΕΠΣ Μακεδονίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ (Παναγιώτης Παρασίδης): Ουσταμπασίδης, Λαζαρίδης, Δερμίσης (89’ Μπακούρας), Νίκου, Λιόλιος, Καραθάνος, Τοπαλίδης, Μαυρίδης (77’ Τσουρέκας), Καλουσίδης (65’ Ευαγγελόπουλος), Νάκας (65’ Παπαστεργίου), Μανίκας.

ΑΛΜΥΡΟΣ (Στέλιος Αρσένος): Κοντογεωργάκης, Κυριάκος, Αγγελής, Παπακώστας, Χολέβας, Ζενούνης, Αγασιώτης (46’ Καναβός), Δημηνάς (46’ Λάμπος), Βουρδάκης (84’ Πάτσης), Δερμιτζάκης, Αναστασίου.

Η διοίκηση του Δία Δίου ευχαριστεί θερμά το φίλαθλο κοινό που για μία ακόμη φορά μας στήριξε με την παρουσία του στο γήπεδό μας.

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου Δία Δίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου