Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας - Ακαδημία Π.Π.Π. 1-0 Το γκολ της νίκης ο Σιώκας!


Ήταν ένα καλό ματς αυτό στη Νεοκαισάρεια, με πάθος, διάθεση και φάσεις μπροστά στις δυο εστίες καθώς και ένα γκολ, αυτό που έκρινε τελικά την συνάντηση και το πέτυχε ο τοπικός Αχιλλέας απέναντι στην καλή ομάδα της Ακαδημίας Πλαταμώνα.

Οι γηπεδούχοι του Ρούλη Παπαδόπουλου, εμφανώς βελτιωμένοι σε σχέση με το προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι τους, ήταν παθιασμένοι και τα έδωσαν όλα για τη νίκη. Πέτυχαν σχετικά νωρίς το γκολ με τον Σιώκα στο 25, είχαν δοκάρι με τον Ναλμπαντίδη στο πρώτο μέρος και τον Ίτσιο στο δεύτερο και αφού έχασαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν και να πάρουν έτσι ένα πολύ σημαντικό για τη συνέχεια τρίποντο.


Οι φιλοξενούμενοι του Δημήτρη Μιχωλού είχαν την γνώριμη καλή τους εμφάνιση και σε αυτό το παιχνίδι. Έδωσαν τις μονομαχίες τους, έφτιαξαν ευκαιρίες και σε γενικές γραμμές έδειξαν στα στοιχεία της καλής ομάδας που τους διακρίνει, χωρίς όμως να καταφέρουν να παραβιάσουν την εστία του Αμβροσιάδη και μοιραία έτσι να γνωρίσουν την ήττα απο τον Αχιλλέα.

Στο 4΄απο φάουλ του Παπαδόπουλου ο Κραγιόπουλος θα πιάσει την κεφαλιά με τον Ευθυμιάδη να πέφτει στην αριστερή γωνία του και να μπλοκάρει.
Στο 7΄ο Αμβροσιάδης θα βγάλει σε κόρνερ την μπάλα μετά απο εκτέλεση φάουλ του Φαρμάκα.

Στο 15΄το σουτ του Ναλμπαντίδη απο 25 μέτρα θα περάσει λίγο πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι του Ευθυμιάδη.


Στο 18΄απο κόντρα σε σέντρα του Ταντή, η μπάλα θα φτάσει στο αμαρκάριστο Κατέλα Δ. ο οποίος όμως δε θα καταφέρει να πλασάρει.

Στο 25΄ο Ναλμπαντίδης με ωραία ατομική προσπάθεια απο αριστερά θα καταφέρει να βγάλει τη σέντρα στο σημείο του πέναλτι, όπου ο Σιώκας θα πάρει και θα καταφέρει να σουτάρει για να ανοίξει το σκορ με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού των νοτίων.

Στο 27΄ο Σιώκας θα βγάλει στην πλάτη των αμυντικών της Ακαδημίας τον Ναλμπαντίδη. Αυτός θα πλασάρει για να βρεί η μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Ευθυμιάδη και να απομακρυνθεί.
Στο 45΄το δυνατό σουτ του Ναλμπαντίδη θα "γλύψει" την εξωτερική πλευρά των διχτύων του Ευθυμιάδη.

Στο 79΄η φωτοβολίδα του Κώστα Ίτσιου απο πλάγια δεξιά και το ύψος της μεγάλης περιοχής, θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του Ευθυμιάδη.
Στο 83΄ το δυνατό σουτ του Φρμάκα θα περάσει λίγο ψηλά άουτ απο το οριζόντιο δοκάρι του Ευθυμιάδη.
Στο 88΄το δυνατό σουτ του Εγγλέζου απο πλάγια θα περάσει ψηλά άουτ.


Διαιτητής ήταν ο Παραδεισόπουλος με βοηθούς τον Ατματζίδη και την κα Πατρή.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Ρούλης Παπαδόπουλος): Αμβροσιάδης, Βασιουρής, Σκαμπαρδώνης, Κραγιόπουλος, Σιαμάγκας, Ίτσιος Μ. (90΄Γούτσιος), Ναλμπαντίδης, Ίτσιος Κ., Σιώκας (77΄Κατσαμάγκας), Παπαδόπουλος, Εγγλέζος

Ακασημία Π.Π.Π. (Δημήτρης Μιχωλός): Ευθυμιάδης, Σταϊκούρας (90΄Παγωνίδης), Αργάνας, Μιχωλός, Στούμπος, Παυλίδης Γ. (74΄Διτόπουλος), Χριστάκης (60΄Κύριλλος), Κατέλας Δ., Ταντής, Φαρμάκας (83΄Παυλίδης Α.), Κατέλας Ν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου