Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Πρόοδος Π. Κεραμιδίου – Πιερικός 0-5 Εύκολα στην επόμενη φάση ο Πιερικός


Με πολλά νέα παιδιά και νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του ο Πιερικός, πήρε εύκολα την πρόκριση απο την Πρόοδο Π. Κεραμιδίου, την οποία κέρδισε 5-0.
Οι τυπικά γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να φρενάρουν την ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου, αγωνίσθηκαν φιλότιμα αλλά όπως είναι λογικό, ήταν μεγάλη η απόσταση που χωρίςζει αγωνιστικά τις δυο ομάδες.


Το φιλμ του αγώνα:

Στο 7ο λεπτό το δυνατό σουτ του Παπαδόπουλου θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του Δ. Ζαμαντζά.
Στο 17΄από εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου, ο Παγωνίδης με κεφαλιά θα γράψει το 1-0 για τον Πιερικό.
Στο 24 η κεφαλιά του Καραγκούνη θα περάσει ψηλά άουτ.
Στο 30΄το συρτό σουτ του Μηλιώτη μέσα από την περιοχή, θα περάσει λίγο άουτ.

Τα σουτ των Μηλιώτη και Λαζαρίδη θα περάσουν άουτ λίγο πρίν το τέλος του πρώτου μέρους και ο νεαρός τερματοφύλακας της τυπικά γηπεδούχου ομάδας θα βγάλει καλό σουτ του Παπαδόπουλου για να λήξει έτσι το ημίχρονο 0-2 για την ομάδα της Κατερίνης.


Στο 49΄ο Μηλιώτης το 0-3 και στο 50΄θα γίνει το 0-4 από τον Δεμηρτζόγλου.
Στο 60΄ο Κυπαρίσσης θα μπεί από τα πλάγια αριστερά μέσα στην περιοχή του Ζαμαντζά και θα δώσει έτοιμο γκολ στον Γιώργο Τουλίκα ο οποίος θα πετύχει το 0-5.

Στη συνέχεια του αγώνα ο Πιερικός δεν έδειξε διάθεση να διυρύνει το σκορ και σεβάστηκε την ομάδα της Προόδου για να μείνει έτσι αυτό το 0-5 που έδωσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση κυπέλλου στον ιστορικό σύλλογο της Κατερίνης.

Διαιτητής ο Κρομμύδας με βοηθούς την κα Μπουλούμη και τον Κουτσιώτα.

Πρόοδος Π. Κεραμιδίου (Κοσμάς Ζαζόπουλος): Ζαμαντζάς Δ., Ζαμαντζάς, Αγ., Φακίτσας, Ζαμαντζάς Θαν., Βελώνης, Αδάμου, Τσιάμης (75΄Ρούμελης), Παπαδόπουλος, Παπανικολάου (61΄Ξανθόπουλος), Καραγκούνης, Παπαζιός (70΄Νικολάου).

Πιερικός (Σάκης Παπαβασιλείου): Παπατολίκας (70΄Μπαλάφας), Μπουζούρας, Β. Τουλίκας (46΄Τακίδης), Παπαδόπουλος (46΄Ιβανίδης) Γιαλαμίδης (46΄Δεμηρτζόγλου), Πατζιάλας, Παγωνίδης, Κυπαρίσσης, Μηλιώτης, Τουλίκας, Τουλίκας Γ., Λαζαρίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου