Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Κινητοποίηση στο Καρπενήσι για το παιχνίδι της Ποταμιάς με τον Πιερικό


Η τελευταία του βαθμολογικού πίνακα Ποταμιά θα υποδεχτεί τον πρωτοπόρο Πιερικό, κλείνοντας τις εντός έδρας υποχρεώσεις της για τον πρώτο γύρο και για το 2019.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, εκκινώντας στις 3. Είναι στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Η Ποταμιά του Γιάννη Φλωράκη θα αγωνιστεί χωρίς άγχος κόντρα σε έναν πανίσχυρο αντίπαλο. Μετά και την 4η συνεχόμενη ήττα της  οι πιθανότητες για παραμονή «εξανεμίζονται» και οι Μεγαλοχωρίτες θα επιδιώξουν στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος να έχουν μια αξιοπρεπή παρουσία, όπως έχει συμβεί και στα περισσότερα τους ματς, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την αναμέτρηση της Τσαριτσάνης.

Ο Πιερικός του Σάκη Παπαβασιλείου είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και προέρχεται από τέσσερα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Οι Κατερινιώτες βρίσκονται στην κορυφή με 25 βαθμούς και έχουν δεχτεί μόλις ένα γκολ.  Μάλιστα έχουν αποσπαστεί κατά έξι βαθμούς από τους «διώκτες» τους.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κωνσταντίνος Καλαμάρης από την Αιτωλοακαρνανία, έχοοντας βοηθούς τους: Γιάννη Μπάκα και Νίκο Αλεξόπουλο του ίδιου συνδέσμου.

Απουσία αρχηγού-Δυο επιστροφές

Τη μια αγωνιστική της τιμωρίας του θα εκτίσει ο τιμωρημένος αρχηγός Γιώργος Φαρμάκης, που αποβλήθηκε κόντρα στον Οικονόμο. Αντίθετα επιστρέφουν από τιμωρία ο αμυντικός Σπύρος Ξαγάρας και ο μεσοεπιθετικός Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος. Η προετοιμασία για το Κυριακάτικο ματς ολοκληρώθηκε την Παρασκευή(29/11) στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου.

Τέλος ο Ρόμαν           

Παρελθόν αποτελεί από την Ποταμιά ο Αμερικανός μεσοεπιθετικός Κριστιάν Ρόμαν, που κατέγραψε 9 συμμετοχές. Αγωνίστηκε για τελευταία φορά απέναντι στην Τσαριτσάνη.
Πηγή: evrytaniasport.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου