Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στον Γ.Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Συγχαρητήριο μήνυμα
Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στο Γ.Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ για την κατάκτηση 22 μεταλλίων στο 6ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος Εφήβων-Νέων/Νεανίδων και Ανδρών-Γυναικών για το 2019 στη Ρουμανία

Εκφράζω, τα θερμά μου συγχαρητήρια, στο Γ.Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, για την επάξια κατάκτηση 22 μεταλλίων,  9 χρυσών,  4 αργυρών και  9 χάλκινων, στο 6ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος Εφήβων-Νέων/Νεανίδων και Ανδρών-Γυναικών για το 2019, που διεξήχθη στην Αλεξάνδρεια Ρουμανίας.

Συγχαίρω τους αθλητές, για τα μετάλλια που απέσπασαν, που επιβραβεύουν τους κόπους και επιβεβαιώνουν το υψηλό αθλητικό επίπεδο που διαθέτουν και τους εύχομαι υγεία, δύναμη και συνεχείς επιτυχίες.

Είμαι βέβαιη, ότι η αθλητική  πορεία του Γ.Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, θα συνεχίσει να είναι ανοδική και γεμάτη από διακρίσεις, που θα μας κάνει υπερήφανους και θα αποτελεί κίνητρο, για την ενασχόληση των νέων με τον αθλητισμό.

Απευθύνω, τα συγχαρητήριά μου και στους προπονητές και στη διοίκηση, που με τη σωστή προετοιμασία, καθοδήγηση, υποστήριξη και αγάπη, συνέβαλλαν, για την κατάκτηση των 22 μεταλλίων.


Ο Γ.Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, προάγει με τον καλύτερο τρόπο τον αθλητισμό, διαδίδει το μήνυμα του «ευ αγωνίζεσθαι» και αναδεικνύει την Πιερία εντός και εκτός συνόρων.
  
Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας
 Σοφία Μαυρίδου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου