Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Η συνέντευξη τύπου στο Δίον - Δηλώσεις των πρωταγωνιστών



Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ – ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ

Δηλώσεις μετά το πέρας της αναμέτρησης Δίας Δίου – Θησέας Αγριάς στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στο Δίον, παραχώρησαν ο προπονητής της ομάδας μας Παναγιώτης Παρασίδης καθώς και ο συνάδελφός του, Λάκης Μπακάλης.

Ο τεχνικός των φιλοξενουμένων παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Δία στο συγκεκριμένο παιχνίδι ενώ φάνηκε αρκετά σκληρός αναφορικά με την δική του ομάδα, χαρακτηρίζοντας τη σημερινή εμφάνιση τραγική, αναφέροντας επίσης πως το μεγάλο πρόβλημα μέχρι στιγμής στη σεζόν για τον Θησέα είναι η έλλειψη σταθερότητας στην απόδοση που παρουσιάζει η ομάδα του.

Από την άλλη, ο νέος προπονητής του Δία εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος, αποδίδοντας όλα τα εύσημα της νίκης στους ποδοσφαιριστές του οι οποίοι σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ακολούθησαν κατά γράμμα τη στρατηγική που είχε σχεδιάσει για το συγκεκριμένο ματς. Επίσης, ανέφερε πως κατά τη διάρκεια της βδομάδας εστίασε κυρίως στο κομμάτι της ψυχολογικής τόνωσης των παικτών και χαρακτήρισε υπέρβαση τη σημερινή νίκη απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα.

Οι δηλώσεις των δύο προπονητών:

Λάκης Μπακάλης:  Η εμφάνισή μας ήταν πολύ κακή. Ήμασταν τραγικοί μπορώ να πω στην άμυνα αλλά και κακοί στο δημιουργικό κομμάτι. Δεν πήγε τίποτα καλά σήμερα, νομίζω ότι θα πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε για να σταθεροποιηθούμε. Γιατί με ένα, δυο καλά αποτελέσματα παίρνουν τα μυαλά μας αέρα και νομίζουμε ότι είμαστε ομαδάρα και ξαφνικά παθαίνουμε μπλακ-αόυτ. Σε μία δύο έδρες, τρώμε τα χαστούκια μας και φεύγουμε χωρίς να μαστε σταθεροί σε απόδοση. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Δία, εύχομαι καλή συνέχεια και σε αυτή και στον κόουτς.

Παναγιώτης Παρασίδης: Θα ήθελα καταρχήν να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Κάνανε μία υπέρβαση στο σημερινό παιχνίδι. Η αξία του αντιπάλου δίνει δόξα στο νικητή και πιστεύω ότι σήμερα παίξαμε με έναν εξαιρετικό αντίπαλο. Θα ήθελα επίσης να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο, στον κ. Μπακάλη και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια. Όσον αφορά το παιχνίδι, τα παιδιά έβγαλαν αντίδραση, η ομάδα δέχθηκε ένα μεγάλο χαστούκι την προηγουμένη βδομάδα. Αυτό που προσπαθήσαμε να τους περάσουμε είναι να τους τονώσουμε το ηθικό, είναι παίκτες έμπειροι, παίκτες εγωιστές και αυτό που χρειαζόταν περισσότερο απ όλα ήταν να τονωθεί η ψυχολογία τους. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, νομίζω ότι η στρατηγική μας βγήκε σχεδόν στο απόλυτο. Μεγάλη ευθύνη για αυτό έχουν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι ακολούθησαν κατά γράμμα αυτό που σχεδιάσαμε. Το σχέδιό μας ξεκάθαρα ήταν να δώσουμε μέτρα στον αντίπαλο, να πιέσουμε την πρώτη πάσα στον Οικονόμου ο οποίος είναι σημείο αναφοράς για αυτή την ομάδα και να έχουμε πολύ μεγάλη συγκέντρωση στις στατικές φάσεις. Ο αντίπαλος έχει ψηλά παιδιά και είχαμε προετοιμαστεί για αυτό, γιατί έχουν σκοράρει πολλές φορές από στατικές φάσεις. Νομίζω ότι κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με πολύ μικρά κενά διαστήματα και αυτό οφείλεται φυσικά και στον αντίπαλο ο οποίος μας πίεσε, ήταν πίσω στο σκορ, γίνανε λάθη αλλά νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι καθ’όλα δίκαιο.

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, την ομάδα του Δία εκπροσώπησε ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος Χρήστος Μαυρίδης, ενώ από την αντίστοιχη του Θησέα ο Θανάσης Μπόρας.

Ο μέσος της ομάδας της Αγριάς αφού συνεχάρη τον Δία για τη νίκη του, τόνισε πως ο αντίπαλος απέδειξε ότι ήθελε πολύ περισσότερο το ματς από ότι η ομάδα του, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως οι παίκτες του Δία είχαν το στοιχείο του πάθους εν αντιθέσει με τους αντίστοιχους του Θησέα που εμφανίστηκαν χαλαροί.

Από την άλλη πλευρά, ο νεαρός χαφ του Δία φάνηκε απόλυτα προσγειωμένος χωρίς να αναφερθεί καθόλου στο παρθενικό του τέρμα σε επίπεδο Γ’ εθνικής, έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του, χαρακτήρισε τη νίκη σπουδαία και δήλωσε πως αυτή ήταν προϊόν συνδυασμού της δουλείας, τόσο του πρώην προπονητή Τάσου Ιωαννίδη όσο και του νυν Παναγιώτη Παρασίδη.

Οι δηλώσεις των δύο ποδοσφαιριστών:

Θανάσης Μπόρας: Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Δία. Τα παιδία έδειξαν ότι ήθελαν πολύ περισσότερο από εμάς το ματς. Είχαν τα στοιχεία που πρέπει για να κερδίσουν ένα τέτοιο παιχνίδι όπως είναι το πάθος, κάτι που εμείς δεν δείξαμε, αντίθετα ήμασταν πολύ χαλαροί. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε τώρα είναι να δουλέψουμε στις αδυναμίες που έχουμε και να πάμε την επόμενη Κυριακή να κερδίσουμε και να επιστρέψουμε στις νίκες.

Χρήστος Μαυρίδης: Πρώτα απ όλα θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γιατί καταφέραμε μια σπουδαία νίκη σήμερα. Την χρειαζόμασταν και βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά για τη συνέχεια. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς, την καλή εμφάνιση και συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Δουλέψαμε όλο το καλοκαίρι με τον κ. Ιωαννίδη που μας πέρασε κάποια στοιχεία, μας έφερε και ο καινούργιος προπονητής κάποιες νέες ιδέες, προσπάθησε να μας αλλάξει κάποια πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού, τα συνδυάσαμε και πετύχαμε αυτό το πολύ καλό αποτέλεσμα.

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου Δία Δίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου