Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019

Φιλικό παιχνίδι Παλαίμαχοι Πιερικού - Κιλκισιακού αύριο Δευτέρα στο Α΄ΔΑΚ


Στις εγκαταστάσεις του Α΄ΔΑΚ και συγκεκριμένα στα βοηθητικά γήπεδα του σταδίου του Πιερικού, θα διεξαχθεί αύριο Δευτέρα το φιλικό παιχνίδι των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Πιερικού.

Η συνάντηση θα γίνει στα πλαίσια των αγώνων που γίνονται τέτοια εποχή για τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ιστορικού Πιερικού, σε μια προσπάθεια που γίνεται απο το ΔΣ του συλλόγου να αναβαθμίσει τη λειτουργία του ώστε κάθε Δευτέρα να δίνει η ομάδα και ένα παιχνίδι, κρατώντας ζωντανό και αυτό το κομμάτι του ιστορικότερου ποδοσφαιρικού συλλόγου της περιοχής μας.

Λόγω των τελευταίων βροχοπτώσεων και για να προφυλαχθεί ο κύριος αγωνιστικός χώρος του σταδίου, το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε ένα απο τα δυο βοηθητικά γήπεδα τα οποία βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ., υπό το φως των προβολέων!

Αξίζει να αναφερθεί ότι στα πλαίσια της φιλοξενίας της ομάδας του Κιλκισιακού, μετά το παιχνίδι θα ακολουθήσει μπάρμπεκιου στο κυλικείο του γηπέδου.

Καλούνται οι ποδοσφαιριστές που αποτελούν την αγωνιστική ομάδα του Πιερικού, να βρίσκονται μια ώρα νωρίτερα απο την ώρα έναρξης του αγώνα, στο γήπεδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου