Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

ΚΑΤΕΡΙΝΗ - «Ήταν δυστύχημα, τις ήθελε ο καλός Θεός και μου τις πήρε»


Ο πατέρας της 17χρονης και σύζυγος της 45χρονης οι οποίες έχασαν τη ζωή τους όταν έπεσαν με το αυτοκίνητό τους σε χαράδρα στην Κατερίνη ανέφερε ότι «προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας».

Συντετριμμένος δήλωσε ο πατέρας της 17χρονης και σύζυγος της 45χρονης, οι οποίες έπεσαν σε χαράδρα βάθους 120 μέτρων στην Κατερίνη με το αυτοκίνητό τους, χάνοντας τη ζωή τους.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Star, είπε ότι πρόκειται για δυστύχημα και τόνισε ότι «τις ήθελε ο καλός Θεός και μου τις πήρε».

Είπε επίσης ότι η περιοχή όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο είναι δύσβατη και επικίνδυνη, ενώ σημείωσε πως στο ίδιο σημείο είχε πέσει με το αυτοκίνητό του και ένα ζευγάρι.

«Αυτό που ξέρω είναι ότι η γυναίκα μου υπεραγαπούσε την κόρη μας και δεν υπάρχει καμία περίπτωση, ούτε μία στο εκατομμύριο να της έκανε κακό» σημείωσε.
Σε ό,τι αφορά την τελευταία επικοινωνία με τη σύζυγό του, είπε ότι τον είχε πάρει τηλέφωνο και του είπε ότι το αυτοκίνητο έκανε έναν περίεργο θόρυβο, τον οποίο ο ίδιος απέδωσε στον ιμάντα.

Όπως τόνισε, η σύζυγός του είχε πει πως θα πήγαινε στη μητέρα του στο χωριό.

Ο άνδρας σημείωσε ότι πλέον «προσπαθώ να μαζέψω την οικογένειά μου, να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να στηρίξω το μικρότερο παιδί μου, το οποίο παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο».

Υπενθυμίζεται ότι η 17χρονη κόρη και 45χρονη μητέρα είχαν εξαφανιστεί στις 8 Νοεμβρίου από το σπίτι τους.  Εντοπίστηκαν μετά από μέρες αναζητήσεων νεκρές σε χαράδρα, όπου είχαν πέσει με το αυτοκίνητό τους.
Πηγή: sputniknews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου