Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτό είναι το ΑΦΜ ομάδας της Πιερίας που θέλει ο Τομ Παπαδόπουλος για Ηρακλή!


Συζητήσεις επί συζητήσεων σε καθημερινό επίπεδο γίνονται για την “επόμενη μέρα” του Ηρακλή, με τους ανθρώπους που κινούνται γύρω από την ομάδα να σκέφτονται διάφορες λύσεις…

γιατί είναι βέβαιο ότι κανένας δεν μπορεί να περιμένει 8 ή 9 χρόνια για να ξαναδεί την ιστορική ομάδα στην φυσική της θέση, άρα πολύ νωρίτερα θα προσπαθήσουν να πάρουν ΑΦΜ, φέτος δηλαδή, για να παίξει ο Ηρακλής σε επαγγελματική κατηγορία (Λίγκα 1 ή 2).

Αυτό που κάνει από την δική του πλευρά ο Τομ Παπαδόπουλος, με τον οποίο δεν ασχολούνται οι άνθρωποι του Ηρακλή, αλλά αυτός συνεχίζει να ψάχνει λύση, είναι να ελέγξει ένα ΑΦΜ το οποίο παίζει σήμερα στην Superleague 1, το οποίο είναι γνωστό, αυτό του ΝΠΣ Βόλος, όπως ονομάζεται, αλλά δεν είναι… Βόλος!

Το ΑΦΜ της ομάδας που έχει σήμερα ο Μπέος και το όνομά της είναι Πύδνα Κίτρους! Δηλαδή Έδρα: Νομός Πιερίας! Ακριβώς ίδια περίπτωση με την ΑΕ Ποντίων, γιατί ο Νόμος που επιτρέπει την “αφαίμαξη” ΑΦΜ, αναφέρει ότι γίνεται εύκολα όταν ανήκουν στην ίδια Περιφέρεια (Κεντρικής Μακεδονίας) και σε όμορο Νομό (Θεσσαλονίκης-Πιερίας), άρα δεν θα υπάρξει πρόβλημα για την ομαλή μετάβαση.

Τώρα, πώς κατάφερε ο Μπέος να πάρει την ομάδα από την Πιερία και να την πάρει στην Θεσσαλία είναι άλλου παπά ευαγγέλιο (ψάξτε το), αλλά βοήθησε τον δήμαρχο Βόλου και κάτι ακόμη: Ο Ερασιτέχνης, το Ιδρυτικό της Πύδνας Κίτρους δεν έχει κανένα άλλο τμήμα, εκτός από το ποδοσφαιρικό, άρα είναι ακριβώς ίδια περίπτωση με την ΑΕ Ποντίων και τον Ηρακλή.

Ο Στάθης Καραντώνης έρχεται την Πέμπτη στην Αθήνα και το πρώτο που θα ψάξει, είναι πώς μπορεί να γίνει η “αφαίμαξη” με βάση τους Νόμους και τους Κανονισμούς.

Τα υπόλοιπα μόλις πέσουν τα λεφτά στον Παγασητικό, αλλά και ένα ερώτημα: Θα δεχθεί η οικογένεια του Ηρακλή αυτή την κίνηση ή θα ακολουθούν την ομάδα στην Β΄κατηγορία ΕΠΣΜ του χρόνου;

Θα φανεί στην πράξη και ανάλογα με τις προϋποθέσεις, τη συμμετοχή προσώπων και όλα τα σχετικά, γιατί πρέπει να δοθεί και η άδεια του ερασιτέχνη για το σήμα, τις εγκαταστάσεις, όλα τα σχετικά, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ που κάναμε.

Επομένως, ο Τομ έχει δουλειά μπροστά του, να προσεγγίσει τα στελέχη της οικογένειας του Ηρακλή, εάν θέλει συμπαράσταση
Πηγή: sfina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου