Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Τουλίκας, Τακίδης Κριεμάντι, Παπαδόπουλος, Κυπαρίσσης, Μηλιώτης. Το μέλλον υπόσχεται πολλά!


Μεγάλη αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο της χώρας μας θα έχουν σύντομα τα νεά παιδιά της ιστορικότερης ποδοσφαιρικής ομάδας της Πιερίας. Βασίλης Τουλίκας, Γιώργος Τακίδης, Τζένγκιζ Κριεμάντι, Χρήστος Παπαδόπουλος, Γιώργος Κυπαρίσσης, Κώστας Μηλιώτης, μεγαλώνουν κάθε αγωνιστική τις ήδη υψηλές προσδοκίες που υπάρχουν για την αξία τους, αφού οι εμφανίσεις και η συμμετοχή τους στα παιχνίδια του πρωτοπόρου Πιερικού, βελτιώνουν κάθε φορά και περισσότερο τις επιδόσεις τους.
Σημαντικό ρόλο παίζουν σε αυτό και οι πολύπειροι ποδοσφαιριστές που έχουν την τύχη να έχουν δίπλα τους στα παιχνίδια. Ένα γεγονός το οποίο μόνο οφέλη θα προσθέσει στο ήδη πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιρικό τους μέλλον.

Το σίγουρο είναι ένα.

Αυτά τα παιδιά μπορούν να προχωρήσουν κάνοντας συνάμα με τις εμφανίσεις τους τον σύλλογο ξανά μεγάλο και ο Πιερικός το γνωρίζει.

Ο Σάκης Παπαβασιλείου που κάνει κι αυτός τα δικά του σχέδια ώστε να κρατάει την ομάδα της Κατερίνης στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ποντάρει στην εμπειρία των πρωτοκλασάτων έμπειρων παικτών του και επενδύει δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και δείχνοντας εμπιστοσύνη στα νέα φιλόδοξα παιδιά της, πιστεύοντας ότι έχουν την ποιότητα και τον χαρακτήρα να βοηθήσουν συγχρόνως τόσο την ομάδα, όσο και τον εαυτό τους.

Απο εκεί και πέρα τα πάντα είναι στα πόδια τους. Στην διάθεση τους για δουλειά, υπομονή, εμπειρίες και στο τέλος, καταξίωση!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου