Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Συνάντηση των προέδρων των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με τις καθαρίστριες των σχολικών μονάδων


Πρώτη προτεραιότητα η υψηλή ποιότητα λειτουργίας των σχολείων 

Συνάντηση εργασίας με τις καθαρίστριες των σχολικών μονάδων του Δήμου Κατερίνης είχαν διαδοχικά σήμερα στην Αστική Σχολή,ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης Ιωάννης Νταντάμης & Β/θμιας Εκπαίδευσης Αθανάσιος Μπαρμπαγεωργόπουλος αντίστοιχα.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διεξοδικά, ζητήματα, που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων, με έμφαση στην καλή καθαριότητα, την υγιεινή και την ασφάλεια των σχολικών κτιρίων. Παράλληλα, τέθηκαν υπηρεσιακά ζητήματα, έγινε αναφορά στην ανάγκη καλής συνεργασίας με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων και τους κατά τόπους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, ενώ καταγράφηκαν σχετικά αιτήματα των εργαζομένων στην καθαριότητα των σχολείων.


Όπως τονίστηκε από τους προέδρους των σχολικών επιτροπών: «Καθημερινή μέριμνά μας και σε εποικοδομητική συνεργασία με τις Σχολικές Καθαρίστριες είναι η εξασφάλιση στα παιδιά μας και στην εκπαιδευτική κοινότητα εν γένει της ασφαλούς καθημερινότητας, της υγιεινής και της υψηλής ποιότητας λειτουργίας των σχολείων μας».

Τέλος, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν:«Πρώτη προτεραιότητα για εμάς είναι να υπηρετήσουμε τον δημότη και όλα τα άλλα έπονται. Θα είμαστε δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε και το γραφείο των Σχολικών  Επιτροπών θα είναι ανοικτό πάντα για όλους» . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου