Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Τα «χρωστούμενα» στο Περιστέρι και το σερί στο Σέφιλντ



Στοίχημα με Νίκο Μποζιονέλο και… στο Instagram

Χθες ήταν από τις καλύτερες ημέρες της στήλης και ένα από τα καλύτερα Σάββατα. Τα οποία συνήθως πάνε… άκλαφτα (χεχε) αλλά του δώσαμε και κατάλαβε! Πολλά ταμεία και μεγάλες αποδόσεις (δείτε τα, εδώ) και μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Επίσης, ξεκίνησα κάτι χθες στο Instagram και λέω να το καθιερώσω. Στα stories: ρωτάτε για αγώνες, απαντώ και, τα καλύτερα, τα κοινοποιώ. Η ανταπόκρισή σας ήταν πολύ μεγαλύτερη του αναμενομένου και θα καθιερωθεί! Οποιος το επιθυμεί, ακολουθεί!

Κατά τα λοιπά, με Γιώργο Κορακάκη και Σωκράτη Οφρυδόπουλο ως υπηρεσιακούς, υποδέχεται τον ΟΦΗ ο Ατρόμητος Και υπάρχουν και… χρωστούμενα. Υπάρχουν; Στις 5 Μαΐου ο ΟΦΗ νίκησε τον Ατρόμητο, απέφυγε τη 14η θέση (αλλά όχι τα μπαράζ), στην πρώτη του νίκη στο Περιστέρι μετά από 42 χρόνια (0-1-7 από το 1997). Συνολικά είναι 8-5-7 η παράδοση και 7-1-2 στο Περιστέρι.
Ο Αρης είναι αήττητο στο τελευταίο καρέ αγώνων, έργο Μίκαελ Ενινγκ βεβαίως και δοκιμάζεται στο ΟΑΚΑ. Στα της παράδοσης, η ΑΕΚ έχει κερδίσει ακριβώς τα μισά ματς ενάντια στον Αρη (55 στα 110) ενώ με την «Ενωση» γηπεδούχο ο απολογισμός είναι 41-11-3. Οι τρεις νίκες του Αρη ήταν τον Φλεβάρη του ’89, τον Απρίλη του ’09 και τον Φλεβάρη του ’11 με δύο γκολ του Νέτο. 

Στο Νησί, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε τον τίτλο ούσα 10 βαθμούς μπροστά από την Αστον Βίλα, 12 από τη Νόριτς και 13 από την Μπλάκμπερν. Άλλες εποχές, τότε που ήταν ισχυρές ομάδες όπως η ΚΠΡ και η Κόβεντρι. Εκείνη τη σεζόν όμως η ManUtd ηττήθηκε δις από την… ομώνυμη στο Σέφιλντ, αμφότερες με 2-1: για το πρωτάθλημα τον Αύγουστο και, τον Φεβρουάριο, στο Κύπελλο. Ηταν οι τελευταίες νίκες των της SUFC επί της ομάδας του σερ Αλεξ Φέργκιουσον. Γενικώς το Σέφιλντ δεν… της πάει, είναι 26-9-16 συνολικά η παράδοση, σε όλα, εκεί ενώ δεν έφεραν ισοπαλία στα τελευταία 12 (4-0-8), ήτοι από το 1-1 της 4ης Απριλίου 1972! Ητοι, 47 ολόκληρα χρόνια…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου