Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Εντυπωσιακή και πολυπληθής η συμμετοχή του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» στον 37o Aυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών


Στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών βρέθηκε πολυπληθής αποστολή του Α.Π.Σ. δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ». Τα αγωνίσματα του 37ου Αυθεντικού Μαραθωνίου, ο οποίος εξελίσσεται σε παγκόσμιας εμβέλειας αθλητικό γεγονός καθώς συμμετείχαν πάνω από 60000 δρομείς από όλες τις χώρες του κόσμου, διεξήχθησαν το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο πρόεδρος του Α.Π.Σ. δρομέων Πιερίας, Αλέξανδρος Πούλιος, «Ο σύλλογος μας με υπερηφάνεια συμμετείχε με πάνω από 70 μέλη στο μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός, έχοντας στις τάξεις του δρομείς οι οποίοι σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις.


Ταυτόχρονα αποτελεί τιμή για όλους μας να θεωρούμαστε ένα δυναμικό κύτταρο στην Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού, Μαζικού, Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων, ενώ παράλληλα αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να θέτουμε τη γνώση και την εμπειρία μας τόσο στην ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού της Πιερίας, όσο και στην ανάπτυξη των  σχέσεων του συλλόγου μας με τους συλλόγους – φορείς της Ομοσπονδίας.»

Το Δ.Σ. του συλλόγου ΑΠΣ ΔΡΟΜΕΩΝ «ΖΕΥΣ», εύχεται στα μέλη και τους φίλους που έλαβαν μέρος σε όλα αγωνίσματα καλή αποκατάσταση, ανανεώνοντας τα αθλητικά ραντεβού για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου