Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - 3 στα 3 για Παπαβασιλείου και μεγάλο διπλό κορυφής στα Μετέωρα!


Στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής ερασιτεχνικής κατηγορίας ο Σ.Φ.Κ. Πιερικός φιλοξενήθηκε στο Δημοτικό στάδιο Καλαμπάκας από την ομάδα του Α.Σ. Μετεώρων.

Ο προπονητής της ομάδας μας Σάκης Παπαβασιλείου επέλεξε για την αρχική εντεκάδα τους:

Γουναρίδη Λαζαρίδη Τακίδη Ρογγότη Τουλίκα Β. Μακρή Κριεμάντι Σαχινίδη Μηλιώτη Παπαδόπουλο και Μπενίσκο.Ενω αναπληρωματικοί ήταν οι: Μπαλάφας Δεμηρτζόγλου Κόλα Γιαλαμίδης Κυπαρίσσης Χαρτσιάς και Ιβανίδης.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή της και απειλήθηκε μια φορά με μια γρήγορη αντεπίθεση μετά από ένα λάθος στο κέντρο του γηπέδου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά τις αλλαγές του προπονητή ο οποίος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Χαρτσιά Κυπαρίσση και Ιβανίδη η ομάδα ανέβασε ταχύτητα και κατάφερε να σκοράρει με ένα τρομερό σουτ του Μακρή έξω από την μεγάλη περιοχή στο 70' κάνοντας το 0 - 1,το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Μετα το γκολ πέρασε σαν αλλαγή και ο Γιαλαμίδης.

Ο σύλλογος του ΣΦΚ Πιερικός θέλει να ευχαριστήσει την διοίκηση των Μετεώρων για τη φιλοξενία και δεσμεύεται να ανταποδώσει στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου.

Ειδική αναφορά και πολλά ευχαριστώ θέλει να δώσει και η διοίκηση του συλλόγου, στους περίπου 100 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Καλαμπάκας για να ενισχύσουν την προσπάθεια του συλλόγου.
Ήταν η πρώτη εκτός έδρας εξόρμηση για φέτος, η οποία μετά και το διπλό, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Οι φωνές η πυγμή ο παλμός και η στήριξή σας ήταν συγκλονιστική.
 Φίλαθλοι και ομάδα μετά από πολύ καιρό έγιναν πάλι ένα και πανηγύρισαν την κατάκτηση των τριών βαθμών που κρατά το σύλλογο στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου και επικοινωνίας
Σ.Φ.Κ. Πιερικός


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου