Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

Θερμαϊκός Κορινού - Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 3-0 Καθαρή και δίκαιη επικράτηση του Θερμαϊκού


Καλύτερος ο Θερμαϊκός, πέτυχε δίκαια τη νίκη απέναντι στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με σκορ 3-0. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν τις μονομαχίες στον βαρύ αγωνιστικό χώρο, ήταν πιο δημιουργικοί και αποφασιστικοί στις ενέργειες τους και κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο απέναντι σε έναν μέτριο αγωνιστικά Αχιλλέα που δεν ήταν σε καλή μέρα, έμεινε μακριά απο τον καλό του εαυτό και μοιραία γνώρισε την ήττα.
Στο 18΄καλό δυνατό σουτ του Κατσούλη θα βγάλει δύσκολα ο Αμβροσιάδης αφού η μπάλα θα σκάσει μπροστά του στο βρεγμένο τερέν.

Στο 22΄η δυνατή καρφωτή κεφαλιά του Σιαμάγκα θα περάσει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του  Τσιλεγκερίδη και στο 25΄ο Παρδάλης με δυνατό σουτ θα νικήσει τον Αμβροσιάδη, πετυχαίνοντας το 1-0.

Στο 27΄δυνατό σουτ σε εκτέλεση φάουλ του Κραγιόπουλου θα περάσει επάνω από το δοκάρι του Τσιλεγκερίδη.

Στο 30΄ο Μυστρίδη;ς με επέλαση από δεξιά θα αποφύγει όποιον βρεί μπροστά του και θα πασάρει στον αμαρκάριστο Καραμανώλα που με εύστοχο πλασέ θα γράψει το 2-0 για την ομάδα του.

Στο 43΄δυνατό σουτ του Κραγιόπουλου θα περάσει ψηλά άουτ.


ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 47΄καλό φαλτσαριστό σουτ του Παρδάλη θα περάσει λίγο πάνω από το δοκάρι του Αμβροσιάδη και στο 49΄το δυνατό σουτ του Κατσούλη δε θα βρεί στόχο για τον Θερμαϊκό.
Στο 51΄ο Αποστολίδης θα βγεί δυνατά στο πρώτο δοκάρι και θα γράψει με κεφαλιά το 3-0 μετά από πολύ καλή εκτέλεση κόρνερ του Μυστρίδη.

Στο 82΄δυνατό σουτ του Μυστρίδη από εκτέλεση φάουλ θα αποκρούσει δύσκολα ο Αμβροσιάδης για να σκάσει η μπάλα στο πέναλτι και να χαθεί μια ευκαιρία για τον  Θερμαϊκό, αφού οι επιθετικοί του παίκτες δε θα προλάβουν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 89΄ο Κωντσαντινίδης θα σουτάρει από καλή θέση για να διώξει δύσκολα ο Αμβροσιάδης.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα το σουτ του Εγγλέζου θα περάσει ψηλά άουτ σε μια από τις λίγες φάσεις που δημιούργησε η ομάδα του Αχιλλέα.

Διαιτητής ήταν ο Τάσος Ασλανίδης με βοηθούς τους Μηνούδη και κα Φωτιάδου

Σε λίγο και οι συνθέσεις των δυο ομάδων...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου