Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 2ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου (φωτο)


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΧΟΡΗΓΩΝ 2ου ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ 
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, την Κυριακή 03 / 11 στις αθλητικές εγκαταστάσεις ''Εντός Έδρας’’.

Πλήθος θεατών αγκάλιασαν αυτό το αθλητικό γεγονός αγάπης, προσφέροντας από το υστέρημά τους τρόφιμα & είδη πρώτης ανάγκης για το κοινωνικό παντοπωλείο της Ενορίας του Τιμίου Σταυρού & Υπαπαντής Του Κυρίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι ιερείς της Ι.Μ.Κ.Κ.Π. πατήρ Ευάγγελος και πατήρ Χρήστος, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Πιερίας κος. Τόκας Αστέριος, ο βουλευτής Πιερίας κος. Μπαραλιάκος Ξενοφών, ο Διδάκτωρ Παν/μίου Ιωαννίνων Χειρουργός Ορθοπεδικός κος. Χριστοφόρου Γεώργιος και ο πολιτευτής Πιερίας κος. Κουλκουδίνας Σπυρίδων.

Ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Τιμίου Σταυρού π. Ευάγγελος Γιαννίκης, αφού μετέφερε τις πατρικές ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κκ. Γεωργίου, ευχαρίστησε θερμά τους συμμετέχοντες, παιδιά και γονείς, καθώς και τους παρευρισκομένους θεατές, για τη μεγάλη ανταπόκριση και την επιθυμία τους να συνδράμουν στο φιλανθρωπικό έργο της τοπικής Εκκλησίας.


Κλείνοντας, επεσήμανε ότι: «Τέτοιες ενέργειες και πρωτοβουλίες ανεβάζουν σε υψηλό επίπεδο το φίλαθλο πνεύμα και το αίσθημα αλληλεγγύης μεταξύ των πολιτών, ιδιαίτερα στη σημερινή περίοδο που η κοινωνία μας περνάει έντονες και επίπονες δοκιμασίες. Η ηθική αναγνώριση όσων, αψηφώντας τις δικές τους δυσκολίες, αγωνίζονται για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους αποτελεί την ελάχιστη υποχρέωση μας, απέναντί τους. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία του τουρνουά και σε αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα».

Ως χορηγοί της εκδήλωσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου KATERINI F.C., PIERIKOS F.C. & Ατρόμητου, και ιδιαίτερα τους μικρούς αθλητές & τους γονείς τους, για τη μεγάλη συμμετοχή, καθώς και τη συνεισφορά τους στη συλλογή τροφίμων & ειδών πρώτης ανάγκης.



Ιδιαιτέρως, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση και το ανθρώπινο δυναμικό των αθλητικών εγκαταστάσεων ‘’Εντός Έδρας - KATERINI F.C.’’ για τη μεγάλη συμβολή τους στην επιτυχημένη πραγματοποίηση του Τουρνουά, τον διακεκριμένο ιατρό χειρουργό - ορθοπεδικό κο. Χριστοφόρου Γεώργιο για την ανιδιοτελή παροχή των υπηρεσιών του, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης για τη συνεχή και ανιδιοτελή προσφορά τους σε κάθε δράση και τέλος τον φαρμακοποιό κο. Κουλκουδίνα Σπυρίδων για τη γενναιόδωρη προσφορά του σε φαρμακευτικό υλικό.


Είναι η 2η συνεχόμενη χρονιά που πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία το φιλανθρωπικό τουρνουά και ελπίζουμε πως με τη βοήθεια του Θεού, καθώς και τη δική σας πληθωρική αγάπη και συμμετοχή, η εκδήλωση αυτή να καθιερωθεί μόνιμα ως πράξη συνεισφοράς και αλληλεγγύης.

Με εκτίμηση

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ Πολυκατάστημα Παιχνιδιών
FYSIO Luxury Natural Cosmetics


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου