Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Στην Κατερίνη την Δευτέρα 25/11 οι βετεράνοι της Βέροιας για το μεγάλο-εορταστικό παιχνίδι με τον Πιερικό!


Ένα πολύ σημαντικό φιλικό παιχνίδι έχει προγραμματίσει για την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 ο σύλλογος παλαιμάχων Βέροιας .

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου γιορτή της Αγ. Αικατερίνης πολιούχου της Κατερίνης με αντίπαλο φυσικά την ομάδα παλαιμάχων του Πιερικού που τόσους παικταράδες έχει αναδείξει στο παρελθόν.

Το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο του Πιερικού ένα γήπεδο που έζησε μεγάλες δόξες στο παρελθόν , σε ένα γήπεδο όπου μεσουράνησαν τεράστιοι μπαλαδόροι όπως ο Φουλίδης, Φελεκίδης, Δρανδάκης, Πορτοκαλίδης, Κυζίρογλου, Λιάπης, Καλαμπάκας, Κωστίκος, Λάκης Παπαιωάννου, Παρουσιάδης, Αδαμόπουλος, Χρυσοστόμου, Μυτιληναίος κ.α


Από την μεριά της βασίλισσα του βορρά εκτός από τους μάχιμους παίκτες ( Ελευθεριάδη, Παπατζίκο, Μίλη Τρούπκο, Παπανώτα, Υφαντίδη, Μαντζιαρίδη, Τσιούχα, κ.α. Την ομάδα θα συνοδεύσουν και οι μάχιμοι παίκτες Χατζάρας (προπονητής) Μήττας, Μιχαηλίδης, Θωμάς Παπαδόπουλος, Σπυρίδων, Φουλατσικλής, Τσιρέλας, Μπλατσιώτης, Καλτσάς κ.α

Με το παιχνίδι αυτό θα δοθεί η ευκαιρία σε όλους να ζήσουν παλιές ποδοσφαιρικές στιγμές θυμίζοντας τα ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων που άφησαν εποχή.

Η ώρα του αγώνα θα ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα, ενώ καλούνται οι παλαίμαχοι της Βέροιας να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Δ.Σ αλλά και οι φίλαθλοι που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα να δηλώσουν έγκαιρα την συμμετοχή τους .
Πηγή: laosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου