Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Βατανιακός - Θερμαϊκός Κορινού 2-1 Συνεχίζουν χωρίς απώλειες οι πρωτοπόροι


Μπροστά σε πολύ κόσμο το ντέρμπι του Βατανιακού και του Θερμαϊκού Κορινού στο Βατάν και με τις δυο ομάδες να καταφέρνουν να δημιουργούν  καταστάσεις μπροστά στις αντίπαλες τους εστίες στα περίπου 95΄λεπτά αγώνα τους.

Ο Βατανιακός μπήκε καλύτερα στην αρχή του αγώνα και δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα του Θερμαϊκού. Παρόλα αυτά τα πρώτα λεπτά πέρασαν χωρίς να σκοράρουν οι παίκτες της ομάδας της Κατερίνης, που έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα.

Ότι δεν έγινε εκεί όμως, ήρθε για την ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη στο 12΄ όταν  μετά από εκτέλεση κόρνερ των γηπεδούχων, η μπάλα θα φτάσει στον Καμπερίδη. Αυτός θα σουτάρει δυνατά και συρτά, στην δεξιά γωνία του Τσιλεγκερίδη,  ανοίγοντας το σκορ στο Βατάν και βάζοντας την ομάδα του μπροστά πετυχαίνοντας το 1-0.
Στο 25΄πολύ καλή ενέργεια του Παρδάλη από αριστερά με τον ποδοσφαιριστή του Θερμαϊκού να επιχειρεί  δυνατό σουτ για να βγάλει  δύσκολα σε κόρνερ ο έμπειρος Βασιλειάδης.
Στο 33΄ο Μυστρίδης θα κερδίσει το πέναλτι όταν θα ανατραπεί μέσα στην περιοχή του Βασιλειάδη, θα το εκτελέσει ο ίδιος και θα ισοφαρίσει σε 1-1.
Από εκεί και μετά ο Θερμαϊκός του Γιάννη Βαρβούτη θα πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων και θα είναι αυτός που θα απειλήσει την εστία του Βασιλειάδη.
Στο 38΄το δυνατό σουτ του Κατσούλη θα περάσει λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Βασιλειάδη.
Στο 42΄το σουτ του Καμπερίδη μετά από βολέ του Βασιλειάδη θα μπλοκάρει ο Τσιλεγκερίδης και στο 45΄το δυνατό σουτ του Αποστολίδη θα περάσει πάνω από τα δοκάρια του Βασιλειάδη.
Το ημίχρονο βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες 1-1.
Στο δεύτερο μέρος  η πρώτη φάση ήταν για τον Βατανιακό, με την κεφαλιά του Κολαξίδη να περνάει άουτ πάνω από τα δοκάρια της ομάδας του Κορινού στο 50΄.
Στο 61΄η μπάλα θα φτάσει στον Μυρτολάρι μετά από ωραία προσπάθεια  και στρωτή σέντρα του Κατσάρα και ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα κάνει με πλασέ το 2-1 για την ομάδα του.
Στη σέντρα του Θερμαϊκού ο Αποστολίδης θα προσπαθήσει από μακριά  να εφνιδιάσει τον Βασιλειάδη που θα βγάλει με υπερένταση σε κόρνερ.

Στο 63΄και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ποτουρίδη η μπάλα θα περάσει από τον Τσιλεγκερίδη και θα φτάσει στο δεύτερο δοκάρι, με τον Κολαξίδη να σουτάρει δυνατά και να βρίσκει η μπάλα το αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα του Θερμαϊκού.
Στο 87΄το δυνατό σουτ-φάουλ του Αποστολίδη από 35 μέτρα θα μπλοκάρει ο Βασιλειάδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου