Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Πιερικός - ΑΟ Σελλάνων 2-0 Άρχοντας ο Πιερικός στο +6 και ... φουλ για άνοδο!


Ένας Πιερικός που κυριολεκτικά έδειχνε τη διάθεση και συνάμα την ποιότητα που διαθέτει ένας πραγματικός πρωταγωνιστής ήταν αυτός σήμερα στο Ά ΔΑΚ, με την ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου να φτάνει στο 4 στα 4 και να παίρνει διαφορά 6 βαθμών στον βαθμολογικό πίνακα απο τους διώκτες του.

Η ομάδα της Πιερίας ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι της καλύτερη του αντιπάλου της και κατάφερε δίκαια να πάρει το τρίποντο, απέναντι σε έναν ΑΟ Σελλάνων που έδειξε στοιχεία πολύ καλής ομάδας η οποία θέλει και μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο, κάτι που δεν κατάφερε όμως να κάνει σήμερα στην Κατερίνη.

Ο Πιερικός κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και ήταν ελάχιστες οι φορές που απειλήθηκε απο την ομάδα της Καρδίτσας. Μόλις στο 6΄ο Σταυράκης θα απομακρύνει δυνατό σουτ του Μηλιώτη απο πλάγια δεξιά.

Χωρίς να βρούν στόχο πέρασαν και οι ευκαιρίες τόσο με την κεφαλιά του Σαχινίδη στο 16΄όσο και με το σουτ του Κριεμάντι που κόντραρε και πέρασε κόρνερ στο 28.

Στο 38΄ο Πιερικός θα ανοίξει το σκορ με τον Σαχινίδι. Ο σκόρερ της Κατερινιώτικης ομάδας θα εκμεταλλευτεί μια φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή της φιλοξενούμενης ομάδας μετά απο κόρνερ του Παπαδόπουλου και αφού η μπάλα θα βρεί αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι, στην επιστροφή της ο έμπειρος επιθετικός θα κάνει με κεφαλιά το 1-0 για την ομάδα του.

Στο 43΄θα βγεί η σέντρα απο δεξιά και θα πεταχτεί στην πορεία της μπάλας ο Γαρυφαλλόπουλος ο οποίος θα βρεί τη μπάλα κι αυτή θα καταλήξει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Γουναρίδη και θα απομακρυνθεί σε μια απο τις ελάχιστες καλές φάσεις της Καρδιτσιώτικης ομάδας.


Στο δεύτερο μέρος ο Πιερικός θα χάσει την πρώτη μεγάλη μεγάλη του ευκαιρία μετά απο 10΄λεπτά παιχνιδιού, όταν απο πάσα του Μπενίσκου ο Δεμηρτζόγλου θα βρεθεί απέναντι στον Σταυράκη και θα πλασάρει για να σώσει ο τερματοφύλακας της ομάδας του Προαστείου.

Στο 66΄ο Πιερικός θα πάρει διαφορά 2 τερμάτων, όταν μετά απο το βολέ του Τακίδη σε εκτέλεση φάουλ κοντά στη μεγάλη περιοχή του Πιερικού, ο Σαχινίδης θα βάλει σωστά το σώμα του, η μπάλα θα περάσει στην περιοχή του Σταυράκη και πρίν φτάσει στα χέρια του Καρδιτσιώτη τερματοφύλακα, θα μπεί "σφήνα¨ο έμπειρος Μπενίσκος και με όμορφο πλασέ θα κάνει το 2-0.

Στο 80΄αποβλήθηκε ο Τουλίκας με 2η κίτρινη για τον Πιερικό και στο 83΄θα δεί και ο Αρχοντής την 2η κίτρινη απο τον κύριο Τζουμαλάκη, με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να τελειώσουν με 10 παίκτες το παιχνίδι.

Στο 84΄Σαχινίδης και Δεμηρτζόγλου θα συνεργαστούν με τον τελευταίο να "μπουκάρει" στην περιοχή του Σταυράκη και να παρεμβάλλεται αμυντικός για να διώξει την μπάλα, η οποία όμως θα φύγει προς την εστία της ομάδας του, θα βρεί στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή της θα την σουτάρει δυνατά αλλά άστοχα ο επερχόμενος Κυπαρίσσης.

Διαιτητής ήταν ο Τζουμαλάκης με βοηθούς τους Κουφό και Τσαχειλίδη

Σε λίγο περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου