Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Τα δοκάρια της αγωνιστικής! Πιερίδες Μούσες-Απολλωνίδες Ερέτριας 2-0 3ος Γ' εθνική Γυναικών HD 17-11


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!
Toυ δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση (Μetrosport.gr)

Δύο κεραυνοί "έπεσαν" στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης και στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του γυναικείου πρωταθλήματος της Γ' εθνικής κατηγορίας (3ος όμιλος), από δύο παίκτριες των γηπεδούχων (Πιερίδες Μούσες) και των φιλοξενούμενων (Απολλωνιάδες Ερέτριας) αντίστοιχα, αλλά... ευτυχώς στο δοκάρια, που ακόμα τραντάζονται!

Στην πρώτη περίπτωση, η επιθετικός των φιλοξενούμενων πήρε το... rebound και εξαπέλυσε έναν... κεραυνό από το ύψος της μεγάλης περιοχής και στη δεύτερη, η παίκτρια από τις Πιερίδες Μούσες, σχεδόν... από το σπίτι της, κεραυνοβόλησε την αντίπαλη εστία!

Για τους... κακεντρεχείς "λάτρεις του αυτονόητου" πάντως και στο ποδόσφαιρο, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για τη τελευταία τη τάξει κατηγορία του γυναικείου πρωταθλήματος (Γ΄εθνική κατηγορία) και για δύο ομάδες της περιφέρειας παρακαλώ, στοιχεία που έχουν συμβολική και ουσιαστική σημασία. Δε συμφωνείτε;

Y.γ. Χρειάζεται να δεσμευτούμε ότι μετά τα δύο απανωτά viral "γυναικεία" θέματα, με την "απόκρουση της χρονιάς"... αλά Σαργκάνη και τους δύο "κεραυνούς", σ' ένα μόνο... ημίχρονο παιχνιδιού, είναι "καρμικά" αναγκαίο και επιβεβλημένο να μην... καθυστερήσουμε άλλη φορά τόσο πολύ να καταγράψουμε έναν αγώνα γυναικείου πρωταθλήματος.

Καλά θα κάνετε να το σκεφτείτε κι εσείς την επόμενη φορά και να ζήσετε από κοντά μια μοναδική εμπειρία!

Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.
Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου