Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης - Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 1-3 Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι. Ανταγωνιστικοί οι γηπεδούχοι


Καλύτερος και πιο ποιοτικός ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου, κέρδισε δίκαια την ΠΑΕ Ποντίων στο παιχνίδι που διεξήχθη στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής στην Ά κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας. Τα νέα παιδιά της γηπεδούχου ομάδας, πάλεψαν το παιχνίδι και στάθηκαν καλά, απέναντι σε μια απο τις ομάδες που πρωταγωνιστούν και έχουν ένα απο τα ποιοτικότερα ρόστερ του φετινού πρωταθλήματος.

Χωρίς πολλές φάσεις το πρώτο μέρος στο γήπεδο Θεόδωρος Παπαδόπουλος της Νέας Ζωής.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας και ήταν πιο δημιουργικοί απέναντι στη νεανική και αξιόμαχη ομάδα των ποντίων.
Στο 10ο λεπτό ο Εθνικός θα ανοίξει το σκορ, όταν μετά από ωραία κάθετη πάσα στον Κουσουρή, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Εθνικού θα αποφύγει το μαρκάρισμα αμυντικού των ποντίων και με πλασέ θα κάνει το 0-1.

Στο 43΄καλή σέντρα του Μητράκα από δεξιά, με τον Κυπαρίσση να πιάνει τη δυνατή κεφαλιά αλλά η μπάλα θα περάσει ψηλά άουτ.
Αλλαγή τερματοφύλακα στο 44΄λόγω τραυματισμού του Σακελλαρίδη. Στη θέση του ο Λαφατζής.
Στο 48΄πολύ ωραία προσπάθεια του Τσενικλή και συρτή σέντρα από δεξιά, για να διώξουν οι αμυντικοί του Εθνικού πρίν η μπάλα φτάσει στον Μαργαρίτη.


Στο 65΄ο Σαββίδης με φοβερή ατομική ενέργεια από δεξιά θα μπεί μέσα στην περιοχή του Δεληγιαννίδη και θα δώσει έτοιμο γκολ στον αμαρκάριστο Κυπαρίσση. Ο τελευταίο δε θα αστοχήσει με την μπάλα όμως να βρίσκει αρχικά σε πόδι αμυντικού και να καταλήγει στα δίχτυα του τερματοφύλακα των ποντίων που δεν είχε οπτική επαφή για να αντιδράσει.
Στο 82΄ο Αδαμόπουλος θα μειώσει σε 1-2 όταν ο Κυλώνης θα σεντράρει από δεξιά, η μπάλα θα φτάσει στον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων που θα πλασάρει σωστά και θα βάλει ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι..

Η χαρά των νεαρών ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Ποντίων δε θα κρατήσει για πολύ αφού στην επόμενη φάση ο Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου με μακρινό δυνατό σουτ θα αιφνιδιάσει τους αμυντικούς των γηπεδούχων και τον Δεληγιαννίδη που είχε ανεβεί στο ύψος της μεγάλης του περιοχής και θα γράψει με έξυπνο τρόπο το 1-3.
Ο Εθνικός θα χάσει την ευκαιρία και για το 1-4, όταν ο Κυλώνεις θα διώξει με το κεφάλι την μπάλα, σε δυνατό σουτ του Παναγιώτη Γιαζιτζόγλου.
Καλή επίθεση των ποντίων απο αριστερά με τον Κότσι να μην πιάνει καλά το διαγώνιο σουτ και να μπλοκάρει εύκολα ο Λαφατζής.

Διαιτητής ήταν ο Διακουμάκος με βοηθούς τους Θεοδώρου και Μαυρογιώργη.
Σε λίγο και οι συνθέσεις των ομάδων...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου