Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

ΑΕ Περίστασης - Πιερικός Αστήρ Κ. Αγιάννη 1-2 Τρίποντο ανάσα για την ομάδα του Κ. Αγιάννη


Ένα ανοιχτό σε κάθε πρόβλεψη παιχνίδι παρακολούθησαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Περίστασης, με την τοπική ΑΕΠ να γνωρίζει τελικά την ήττα με σκορ 1-2 απο τον Πιερικό Αστήρ του Κ. Αγιάννη.

Και οι δυο ομάδες είχαν τις καλές τους στιγμές, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν προς  το τέλος του δευτέρου μέρους και να παίρνουν αυτοί το σημαντικό για τη συνέχεια τρίποντο.

Με την σέντρα κατάφερε κυριολεκτικά να προηγηθεί ο Πιερικός Αστήρ, με γκολ που πέτυχε ο Χρυσόπουλος στο 1ο λεπτό, βάζοντας απο την αρχή μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι δεν άργησαν να απαντήσουν και στο 9ο λεπτό ο Κλιάνης ισοφάρισε σε 1-1.
Μάλιστα ο ίδιος παίκτης έχασε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει την απόλυτη ανατροπή πετυχαίνοντας μάλιστα και δεύτερο τέρμα, το δυνατό του όμως σουτ, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Οκουτσόγλου, στη συνέχεια έσκασε στο έδαφος και απομακρύνθηκε.

Το παιχνίδι έδειχνε να πηγαίνει στο γκολ που θα έκρινε και την τύχη του αφού και οι δυο ομάδες έψαχναν μέσα απο το παιχνίδι της αυτήν την εξέλιξη.
Ο Μπαράς στο 73΄μπήκε απο αριστερά στην περιοχή του Μιχαήλου και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του 15χρονου τερματοφύλακα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.


Το σουτ του Ανδρέου στις καθυστερήσεις, απέκρουσε ο Οκουτσόγλου, κρατώντας το τελικό σκορ υπέρ της ομάδας του.

Διαιτητής ήταν ο Λαφατζής με βοηθούς τους Βρούζο και Παπαδόπουλο Γ.

ΑΕ Περίστασης (Δημήτρης Παυλίδης): Μιχαήλος, Σοφιανίδης, Μαχαιρίδης (46΄Ευθυμιάδης), Παπαδόπουλος, Νίκου, Παπαγιαννόπουλος (84΄Ανδρέου), Κλιάνης Δ., Αντωνιάδης (46΄Αγγελάτος), Κλιάνης Π.(63΄Χαρτοματζίδης), Αδαμόπουλος, Κούμπουλα.

Πιερικός Αστήρ Κ. Αγιάννη (Τόλης Μπαρμπαγεωργόπουλος): Οκουτσόγλου, Τασιόπουλος, Λαράκου, Μουρατίδης, Παυλίδης, Τζιάμας (63΄Μυρωτής), Μπαράς (90΄Χαρεϊσβίλι), Γκούτζας (90΄Λαζαρίδης), Μπατζώνης, Χρυσόπουλος, Γκουνέλας (85΄Αραβίδης).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου