Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Δίας Δίου - Αταλάντη 1-0 Μεγάλο τρίποντο με γκολ Ανέστη Παναγιωτίδη!


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑ, 1-0 ΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ

Έπειτα από τέσσερα σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο Δίας Δίου επέστρεψε στις επιτυχίες καθώς κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση της ανταγωνιστικής Αταλάντης με 1-0 στον αγώνα που διεξήχθη στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι ποδοσφαιριστές του Τάσου Ιωαννίδη έδειξαν εγωισμό, αγωνιστική προσήλωση και τεράστια επιθυμία για να φτάσουν στη νίκη, με τον Ανέστη Παναγιωτίδη να πετυχαίνει το γκολ που έκρινε την συνάντηση στο 70ο λεπτό με πλασέ ύστερα από τροφοδότηση του Μανίκα. Η ομάδα της Φθιώτιδας έφτασε αρκετές φορές κοντά στο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο αλλά σε όλες τις περιπτώσεις σταμάτησε πάνω στον εξαιρετικό Ευαγγέλου ο οποίος πραγματοποίησε σωρεία καθοριστικών επεμβάσεων στην πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του Δία.


Στο πρώτο ημίχρονο, ο Δίας είχε δύο ευκαιρίες να προηγηθεί με τον Ανέστη Παναγιωτίδη στο 3’ και στο 17’ , μία με τον Τοπαλίδη με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 42’, αλλά η πιο κραυγαλέα φάση σημειώθηκε στο 22’. Ο  Καλαμπάκας πλασάρε σε κενή εστία με εξουδετερωμένο τον Καπετάνο αλλά την τελευταία στιγμή οι αμυντικοί της Αταλάντης πρόλαβαν να αποσοβήσουν το γκολ.

Στο δεύτερο μέρος, η φιλοξενούμενη ομάδα ανέβασε στροφές και στο 58’ έχασε τριπλή ευκαιρία με τους αμυντικούς του Δία να σταματούν και τα τρία σουτ που επιχείρησαν οι αντίπαλοί τους.
Στο 59’ ο Ευαγγέλου σταμάτησε με εντυπωσιακή επέμβαση το σουτ του Δουβάρα με τη μπάλα στη συνέχεια να καταλήγει και στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 70’ η ομάδα μας έφτασε στην επίτευξη του πολυπόθητου τέρματος με τον Μανίκα να τροφοδοτεί με εξαιρετική μεταβίβαση από την αριστερή πλευρά τον Ανέστη Παναγιωτίδη και τον τελευταίο να πλασάρει από το ύψος του πέναλτι νικώντας τον Καπετάνο για το 1-0!

Μέσα σε διάστημα δύο λεπτών (71’ και 73’) ο Ευαγγέλου πραγματοποίησε δύο σπουδαίες αποκρούσεις διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.

Στο 75’ ο Μανίκας με εξαιρετική πάσα με εξωτερικό φάλτσο έβγαλε τον Ανέστη Παναγιωτίδη σε θέση βολής, όμως αυτή τη φορά ο Καπετάνος είχε την απάντηση στο τελείωμα του επιθετικού του Δία.
Στο 78’ ο Δουβάρας σούταρε από πλεονεκτική θέση με τον Ευαγγέλου να τον σταματά και δύο λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας της ομάδας μας κράτησε και πάλι το 1-0, ύστερα από το επικίνδυνο γύρισμα του Χαικάλη. Στο 88’ η Αταλάντη παρουσίασε μία ακόμη ευκαιρία για να βρει το τέρμα της ισοφάρισης αλλά ο Ευαγγέλου απέκρουσε το σουτ του Δουβάρα.


Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Αγγελάκης με α’ βοηθό τον κ. Ντάβελα και β’ βοηθό τον κ. Μιχτατίδη (ΕΠΣ Μακεδονίας).

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας την ερχόμενη Κυριακή (10/10) και ώρα 15:00 κόντρα στον Διγενή Νεοχωρίου εκτός έδρας.

Η διοίκηση του Δία Δίου ευχαριστεί θερμά το φίλαθλο κοινό που μας τίμησε με την παρουσία του στο γήπεδό μας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ (Τάσος Ιωαννίδης): Ευαγγέλου, Γ.Παναγιωτίδης, Δερμίσης (78’ Λαζαρίδης), Νίκου, Λιόλιος, Μαυρίδης (78’ Καραθάνος), Καλαμπάκας, Τοπαλίδης, Καλουσίδης (60’ Παπαστεργίου), Α.Παναγιωτίδης (81’ Δαλαμήτρας), Μανίκας.

ΑΠΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗ (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Καπετάνος, Μακρόπουλος, Σάκκας (78’ Λαμπρόπουλος), Ζυγογιάννης, Πάππος, Λυτάκης, Δήμος, Κ. Μαλισσόβας, Δουβάρας (90’ Τζίος), Αντωνίου (65’ Τσιβελέκης), Χαικάλης.

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου Δία Δίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου