Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας - Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 0-4 Βαριά ήττα για τους γηπεδούχους. Πήρε το ντέρμπι το Νέο Κεραμίδι


Δε μπόρεσε να βάλει φρένο στην κατηφορική του πορεία ο Αχιλλέας και γνώρισε νέα ήττα, την 4η συνεχόμενη μένοντας στους 11 βαθμούς, με την ομάδα του Ρούλη Παπαδόπουλου να έχει πετύχει το τελευταίο τρίποντο της πρίν απο έναν περίπου μήνα στις 26/10 επί του Άρη Κοκκινοπλιτών στη Νεοκαισάρεια.
Απο την άλλη πλευρά ο Εθνικός του Ηλία Μπαζάκου συνεχίζει με νίκες στο πρωτάθλημα και έχοντας τρείς βαθμούς λιγότερους απο τον πρωτοπόρο Βατανιακό, με τον οποίο και θα αναμετρηθεί σε 15 ημέρες απο σήμερα. Η ομάδα του Νέου Κεραμιδίου ήταν καλύτερη και πέτυχε δίκαια τη νίκη, καταφέρνοντας μάλιστα να πετύχει εκτός έδρας 4 τέρματα και να μη δεχθεί κανένα.


Στο 3΄το σουτ του Κυπαρίσση θα περάσει άουτ έξω απο δεξί δοκάρι του Αμβροσιάδη και ο Σταλίκας 18ο λεπτό θα εκτελέσει κόρνερ απο δεξιά και η μπάλα θα αποκρουστεί στο πρώτο δοκάρι απο τους αμυντικούς του Αχιλλέα για να φτάσει στον ίδιο που θα σουτάρει με το εσωτερικό του πρός το κέντρο της εστίας του Αμβροσιάδη. Ο τερματοφύλακας του Αχιλλέα δεν είχε οπτική επαφή με την μπάλα η οποία θα σκάσει στο γλιστερό τερέν και θα καταλήξει στο βάθος της εστίας του για να γίνει το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

Ο Νταμπαλάκης στο 19΄ με πλασέ απο το δεύτερο δοκάρι και μετά απο σέντρα του Κυπαρίσση απο δεξιά, θα πετύχει το 0-2.


Ο Τσιτλακίδης στο 25΄θα πετύχει ένα φοβερό σε εκτέλεση τέρμα, όταν θα κλέψει τη μπάλα απο δεξιά, θα πάρει κάποια μέτρα στο γήπεδο και θα πιάσει ευθύβολο δυνατό σουτ απο 30 περίπου μέτρα, με την μπάλα να καταλήγει στο δεξί "παραθυράκι" του Αμβροσιάδη.

Στο 65΄ο Λαφατζής θα εξουδετερώσει καλό δυνατό σουτ του Κώστα Ίτσιου περίπου απο το σημείο του πέναλτι.

Ο Κυπαρίσσης στο 67΄ θα βάλει τον επίλογο στα τέρματα της αναμέτρησης, όταν μετά απο ωραία σέντρα του Χατζηδίμπα απο αριστερά, θα σημειώσει με κεφαλιά το τελικό 0-4.

Διαιτητής ήταν ο Τάσος Ασλανίδης με βοηθούς τη Βασ. Τσικλητάρη και τον Γ. Παπαδόπουλο

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Ρούλης Παπαδόπουλος): Αμβροσιάδης, Βασιουρής, Γούτσιος (λ.τ. 26 Σκαμπαρδώνης), Κραγιόπουλος, Ευθυμιάδης, Ίτσιος, Σιώκας (63΄Κατσαμάγκας), Σιαμάγκας, Ναλμπαντίδης, Εγγλέζος, Ευαγγελόπουλος

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου (Ηλίας Μπαζάκος): Λαφατζής, Τσιτλακίδης, Σταλίκας, Τερζής, Παππάς, Κόλα, Κυπαρίσσης, Νταμπαλάκης (46΄Χατζηδίμπας), Μητράκας, Σαββίδης (70΄Κουσουρής), Γιαζιτζόγλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου