Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2019

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Ευχαριστήριο απο ΓΣ Αλμυρού για τη φιλοξενία - Η νέα σελίδα του Πιερικού στο facebookΔημόσια ευχαρίστησε ο Γ.Σ. Αλμυρού τον Πιερικό για την άψογη φιλοξενία στο Κυριακάτικο παιχνίδι του Α΄ΔΑΚ. Ο ιστορικός σύλλογος της Πιερίας, συνεχίζει φέτος να δίνει μαθήματα αθλητικού πολιτισμού και να κάνει την διαφορά στον χώρο του Πιερικού ποδοσφαίρου, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι άλλαξε σελίδα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ Γ.Σ.Α.
<<Η Διοίκηση του Γ.Σ. Αλμυρού, τα Μέλη του Συλλόγου και οι φίλοι της ομάδας που παραβρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης, οφείλουν να ευχαριστήσουν δημόσια τη Διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό του Πιερικού για τη θερμή φιλοξενία και την ευγενική συμπεριφορά τους σε ένα άψογα οργανωμένο αγωνιστικό χώρο στο εντυπωσιακό Στάδιο της πόλης τους.
Τους Ευχόμαστε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και τους αναμένουμε στην έδρα μας στο Β γύρο ώστε να ανταποδώσουμε με τη σειρά μας.>>

Η νέα σελίδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στο facebook
Τη νέα του σελίδα, μέσα απο την οποία θα ενημερώνει ο Πιερικός για όλες τις εκδηλώσεις του, δημιουργήθηκε απο την ιστορική ομάδα της Κατερίνης.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου