Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Πρόσκληση: Ποδηλατική Παιδεία στα σχολεία της Πιερίας


Ο Τομέας Ποδηλατικής Παιδείας του συλλόγου της Ποδηλατικής Από-Δρασης Πιερίας υλοποιεί και φέτος ενημερωτικές παρουσιάσεις στα σχολεία της Πιερίας, με έγκριση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Παιδείαςκαι Θρησκευμάτων.

Η ποδηλατική παρουσίαση έχει ενημερωτικό χαρακτήρα και μπορεί να εμπλουτίσει το υπάρχον εκπαιδευτικό υλικό που ήδη προτείνεται από το υπουργείο. Περιλαμβάνει θεωρία και πράξη, και μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες του εκάστοτε μαθητικού δυναμικού.

Οι παρουσιάσεις λαμβάνουν χώρα στο σχολείο ( αίθουσα, γυμναστήριο, θέατρο κλπ.). Για μικρές ομάδες (μέγιστο 25 μαθητές), το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και στα γραφεία του συλλόγου ( 19ης Μαΐου & Ζ. Παπαντωνίου 2), ώστε να γνωρίσουν οι μαθητές και τον χώρο όπου προετοιμάζονται στην πόλη όλα τα τρέχοντα ποδηλατικά θέματα.Ειδικά για σχολεία που απέχουν από την πόλη της Κατερίνης, παρακαλούμε όπως προσέλθετε στον χώρο μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το δικό σας ραντεβού στην εκπαιδευτική μας ατζέντα. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου