Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Πασίγνωστη πρωταγωνίστρια αποκαλύπτει γιατί έφυγε από την Αθήνα και μετακόμισε στην Κατερίνη


Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια του Αλέξανδρου Ρήγα δίνει τη δική της εκδοχή για το «Room Service, πλιζ» Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου, μία από τις αγαπημένες πρωταγωνίστριες του Αλέξανδρου Ρήγα (και πρωταγωνίστρια του «Room Service, πλιζ») μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και τους «Κου Κου» όχι μόνο για την ακύρωση της σειράς αλλά και για άλλες σειρές του Αλέξανδρου.

«Συνέβησαν πράγματα που για μένα δεν έχουν προηγούμενο και κάποια λογική. Το μόνο που σαν συμπέρασμα βγαίνει για άλλη μια φορά είναι ότι δυστυχώς ενώ είμαστε στο 2019 η λογική έχει μείνει πίσω, είναι μπακαλίστικα.

Τα γυρίσματα σταμάτησαν αρκετές φορές. Τουλάχιστον τρεις φορές θυμάμαι. Η μία είναι από την παραγωγή, πιο πριν από τον Αλέξανδρο επειδή έπρεπε να πάει στον δικηγόρο για κάποια πράγματα που τον πίεζαν και την τελευταία φορά ήρθαν στο πλατό κάποιοι από τους νεότερους συναδέλφους και ανακοίνωσαν στον Αλέξανδρο και στην παραγωγή ότι δεν έχουν πληρωθεί», είπε χαρακτηριστικά.

«Από ό,τι ξέρω μόνο ένα επεισόδιο ήταν ολοκληρωμένο γιατί δεν υπήρχαν χώροι», συμπλήρωσε.


«Ο Αλέξανδρος ξέρει να παλεύει και να αγωνίζεται. Ειλικρινά επειδή δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος στον κόσμο, πάντα έχει μια εμπλοκή, είναι αυθόρμητος, πίστεψέ με είναι η πρώτη φορά που δεν φταίει. Γι’ αυτό πιστεύω ότι υπάρχουν και τα δικαστήρια».

«Η γνώμη μου είναι – για τους νεότερους συναδέλφους το λέω- εάν μπορούν να φροντίζουν να πηγαίνουν πάντα με τον δικηγόρο τους. Δυστυχώς περάσαν οι εποχές που ο λόγος ήταν συμβόλαιο», είπε.

Η ηθοποιός ανέφερε ότι ήταν από τα πρώτα θύματα της κρίσης, γι’ αυτό και στη δεύτερη εγκυμοσύνης έφυγε από την Αθήνα και πήγε στην Κατερίνη.

Αποκάλυψε όμως και το άγνωστο παρασκήνιο ενός καβγά στα γυρίσματα του «Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;».

«Είχα πάει μια μέρα στα γυρίσματα και έγιναν όλα μπροστά στα μάτια μου. Δηλαδή ξεκίνησε ένα μπαμ από το μακιγιάζ με μία συνάδελφο, αυτό μεταφέρθηκε στο πλατό, από το πλατό έφτασε στα γραφεία», περιέγραψε.
Πηγή: znews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου