Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Ευχαριστήρια επιστολή ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ προς Απόστολο Στύλο & συνεργάτες


Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον μέχρι πρότινος προπονητή του, Απόστολο Στύλο για το έργο και τη συνεισφορά του στον ιστορικό σύλλογο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.

Ο Απόστολος Στύλος προσέφερε με όλες του τις δυνάμεις ό,τι καλύτερο είχε για την ανασυγκρότηση και αναγέννηση του συλλόγου μας. Τον ευχαριστούμε για τον ακέραιο χαρακτήρα του και την προσήλωσή του στην ομάδα μας. Ήταν ένας προπονητής που έχτισε την ομάδα από το ξεκίνημα στο δύσκολο έργο της ανάκαμψης του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, δίδαξε με την παρουσία του ήθος, επαγγελματισμό και υπευθυνότητα.

Η «μελανόλευκη» οικογένεια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ τον ευχαριστεί διότι είναι κομμάτι της ιστορίας του κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

Φίλε Απόστολε, σε ευχαριστούμε για όλα και σου ευχόμαστε υγεία και κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί επίσης τον βοηθό προπονητή/γυμναστή Ηλία Αδαμόπουλο για την προσφορά του στην ανασυγκρότηση της ομάδας συνεισφέροντας με τον άψογο χαρακτήρα του και την αγάπη του τα μέγιστα στους «μελανόλευκους» ποδοσφαιριστές και γενικά στον σύλλογο.

Επίσης οι ευχαριστίες μας ανήκουν και στον φυσιοθεραπευτή Γιώργο Αγιαννίτη για τις αμέριστες και επαγγελματικές του υπηρεσίες προς την «μελανόλευκη» ομάδα μας.

Κύριοι, σας ευχαριστούμε για όλα που προσφέρατε με αμέριστη αγάπη προς την ομάδα μας και σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Να γνωρίζετε όλοι ότι είστε κι εσείς αγαπητά μέλη της ιστορικής ομάδας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου