Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Θερμό επεισόδιο σήμερα στην γωνία Σκρά & Υψηλάντου - Συγνώμη του πρωταγωνιστή


Συγνώμη μέσω του Pieriasport θέλησε να ζητήσει ο πρωταγωνιστής του θερμού επεισοδίου το οποίο έλαβε χώρα σήμερα το μεσημέρι στην πλατεία Δημαρχείου και συγκεκριμένα στην γωνία Σκρά και Υψηλάντου.
Αυτοκίνητο το οποίο ήταν παρκαρισμένο σε σημείο που απαγορεύεται η στάθμευση και μπροστά σε έξοδο πάρκινγκ οικοδομής, προκάλεσε την κλήση της δημοτικής αστυνομίας η οποία προχώρησε στην αφαίρεση των πινακίδων του συγκεκριμένου οχήματος αφού δεν μπορούσε να βγεί το αυτοκίνητο απο το πάρκινγκ.

Εκείνη την ώρα προσήλθε και ο οδηγός του αυτοκινήτου ο οποίος στην εικόνα της όλης κατάστασης που εξελίσσονταν με τους δημοτικούς αστυνόμους να αφαιρούν τις πινακίδες του και παρουσία του ιδιοκτήτη του πάρκινγκ, προχώρησε μια λανθασμένη αντίδραση η οποία προήλθε απο την άσχημη ψυχολογική κατάσταση κατά την οποία βρισκόταν εκείνη την στιγμή.

Με τηλεφώνημα του στην ιστοσελίδα μας, ο οδηγός του αυτοκινήτου ζητά συγνώμη τόσο απο τον ιδιοκτήτη του πάρκινγκ, όσο και απο τους καταστηματάρχες και τους περαστικούς, οι οποίοι ήταν παρόν στο θερμό επεισόδιο που προκλήθηκε.
Ζητά συγνώμη για την αναστάτωση και θεωρεί το συμβάν λήξαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου