Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Τρένο η Ρόδος του Νίκου Τζήμα! Στην κορυφή η ομάδα του Κατερινιώτη τερματοφύλακα


Σε ρυθμούς ρελαντί η Ρόδος κέρδισε στην Τρίπολη την τοπική και ουραγό ΑΕΚ με 4-1 και πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στη Γ’ Εθνική!

Σε ρυθμούς… προπόνησης η Ρόδος πέρασε και από την Τρίπολη! Οι «πράσινοι» ήταν συγκεντρωμένοι, ουσιαστικοί και επιβλητικοί και κέρδισαν άνετα με 4-1 την τοπική και ουραγό Α.Ε.Κ., στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για τον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Η τεράστια διαφορά δυναμικότητας έγινε ορατή με το καλημέρα για τα «ελάφια» τα οποία δεν δυσκολεύτηκαν να φύγουν με το «τρίποντο» και να συνεχίσουν στις νίκες.

Ουσιαστικά, η ομάδα του Νίκου Κουρμπανά «καθάρισε» το παιχνίδι από νωρίς και παραμένει χωρίς παρέα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Στο 12ο λεπτό χάθηκε η πρώτη καλή ευκαιρία για τα «ελάφια», με τον Γεωργακόπουλο να αποκρούει το σουτ του Νικολόπουλου.


Στο 17’ η Ρόδος άνοιξε το σκορ με τον Γιόνδη μετά από σέντρα του Μπίσα, ενώ ο τελευταίος σημάδεψε το δοκάρι των γηπεδούχων στο 21ο λεπτό. Στο 33’ έγινε το 0-2 για τη Ρόδο με ατομική προσπάθεια του Μπουντόπουλου και ψύχραιμο πλασέ.

Η Ρόδος στο 43’ με τον Χατζησάββα έχασε κι άλλη ευκαιρία, ενώ ο Μπίσα βρήκε σημάδεψε ξανά το δοκάρι στην εκπνοή του ημιχρόνου.

Στο β’ ημίχρονο οι Ροδίτες έκαναν το 0-3 στο 51ο λεπτό… Πολύ ωραία συνεργασία του Δελαπόρτα με τον Γιόνδη, ο τελευταίος άφησε τη μπάλα στον Χατζησάββα, κι αυτός από κοντά έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας.

Η Ρόδος στο 64’ έμεινε με 10 παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Νικολόπουλος, ενώ στο 66’ ο Δελαπόρτας έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 0-4. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι με παίκτη παραπάνω ήταν να μειώσουν σε 1-3 με ωραία ατομική προσπάθεια του Αρδάμη στο 75ο λεπτό, ενώ στο 87’ ο Ραχήμ μετά από εξαιρετική μακρινή μπαλιά του Μπίσα διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Μεϊδάνης): Γεωργακόπουλος, Πετρόπουλος, Κατής (66’ Μπούσγας), Καψής, Καϊάφας, Κακιώνης, Κατσικαδάς (31’ Τσαλγιτζόπουλος Α.), Αρδαμης, Ανδριανός, Τσαλγιτζόπουλος Γ.

ΡΟΔΟΣ (Νίκος Κουραμπανάς): Τζίμας, Κανταρτζής, Σούλης (30’ λ.τ. Κλιγγόπουλος), Παπαθανασίου, Νικολόπουλος, Μισέλ, Μπίσα, Γιόνδης (54’ Βουργουντζής), Μπουντόπουλος, Δελαπόρτας (67’ Σταυλάς), Χατζησάββας (82’ Ραχήμ).
Πηγή: 12sports


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου