Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Ορειβατικός Σύλλογος Βροντούς, Πεζοπορία: Σαλατούρα – Νανά - Κίτρος

Σαλατούρα – Νανά  - Κίτρος
Όλυμπος- Πέτρα
Κυριακή 6 Οκτωβρίου  2019
Ο Ορειβατικός Σύλλογος Βροντούς Ολύμπου, καλεί τα μέλη και τους φίλους του, για πεζοπορία στον Όλυμπο, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 , στη διαδρομή : Σαλατούρα (1.400μ )  – Νανά (2.285μ.)   - Κίτρος ( 2.415μ) .

Μήκος διαδρομής 6 +6 χιλ
Υψομετρική  Διαφορά :+1.050μ
Συνολικές ώρες πεζοπορίες: 6

Η διαδρομή απαιτεί καλή φυσική κατάσταση και  δεν ενδείκνυται για αρχάριους και παιδιά. 

Αφετηρία και ώρα αναχώρησης :
Αφετηρία και ώρα αναχώρησης: το  πολυκατάστημα LIDL περιοχή  Ανδρομάχης, με ώρα αναχώρησης 7.45 το πρωί της Κυριακής. Φροντίστε να είστε εκεί τουλάχιστον 10 λεπτά νωρίτερα, ώστε να ξεκινήσουμε έγκαιρα. Στην συνέχεια θα μεταβούμε οδικώς,για το χωρίο  Πέτρα. Από την Πέτρα θα ακολουθήσουμε τον δρόμο που οδηγεί στον  Κοκκινοπλό,   σε χωματόδρομο ( κατά τόπους έχει μικροπροβλήματα ) για 9 χιλ. μέχρι την βρύση Παπαζήση. Εκεί θα επιβιβαστούμε  σε αγροτικό όχημα που θα μας περιμένει  (  σε καρότσα ) για να καταλήξουμε μετά από 3 χιλ στη αφετηρία της πεζοπορίας μας.  Υ.Γ . Μοιραζόμαστε τα έξοδα μετακίνησης!

Κόστος συμμετοχής: για τα μη μέλη και όσων η συνδρομή έχει λήξη,  το κόστος συμμετοχής είναι  5 ευρώ. Όσοι θέλουν μπορούν κάθε Κυριακή  να εγγράφονται  στο σύλλογο με  ετήσια συνδρομή 15 ευρώ. Επίσης παρακαλούνται τα παλιά μέλη των οποίων  η συνδρομή έχει λήξει  να την τακτοποιήσουν άμεσα.  Για να επιβιώσει ο σύλλογος που όλοι αγαπάμε … 

Εξοπλισμός :
σακίδιο ημέρας, μποτάκια πεζοπορίας, παγούρι νερού 2 λ. ,μακρύ παντελόνι πεζοπορίας, δύο μπλουζάκια, φλις, ατομικό φαρμακείο ,σφυρίχτρα,φακός,  μπατόν, - χαρτομάντιλα, κολατσιό (σοκολάτες, παστέλια) , φωτογραφική μηχανή.

Αρχηγοί ανάβασης : το ΔΣ του ΕΟΣ Βροντούς . Πληροφορίες    6973804843.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου