Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Βασίλης Σαχινίδης - Πρέπει να φύγει ο Πιερικός από αυτές τις κατηγορίες


Το μήνυμα του Σαχινίδη στον κόσμο του Πιερικού και ο στόχος της ανόδου
Ο έμπειρος επιθετικός μιλά για την απόφασή του να παίξει στην ομάδα της Κατερίνης, την εκκίνηση στο Πρωτάθλημα και τη συνέχεια

Ο Βασίλης Σαχινίδης αποφάσισε το καλοκαίρι να αγωνιστεί για λογαριασμό του Πιερικού. Είναι η 13η ομάδα στην επαγγελματική καριέρα του.

 Δεν είναι, πάντως, προληπτικός. «Δεν δίνω σημασία σε αυτά», υποστηρίζει με χαμόγελο ο 33χρονος επιθετικός. Φέτος σε πέντε ματς έβαλε δύο γκολ.

 Συνολικά; Μετρά 286 ματς, έχοντας σημειώσει 66 τέρματα.

 Γιατί πήρε την απόφαση να παίξει στον Πιερικό;
«Η διοίκηση και ο προπονητής προσπάθησαν εξ αρχής. Έδειξαν πολύ ότι με θέλουν, ενώ έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι θα είχαμε ως ομάδα πρωταγωνιστικό ρόλο», είπε στη «Μetrosport».


 «Βλέπουν ότι κάτι καλό γίνεται»

Τί λέει για την αρχή της σεζόν; Αήττητη η ομάδα με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία και οδεύει ολοταχώς για τον στόχο, που δεν είναι άλλος από την άνοδο.

 «Προς το παρόν πάμε καλά. Υπάρχει υγεία στην ομάδα. Η διοίκηση προσπαθεί για το καλύτερο, ενώ βλέπω ότι έρχεται κόσμος στο γήπεδο.

 Γίνεται σοβαρή προσπάθεια. Πιστεύω, ότι το βλέπει ο κόσμος ότι κάτι καλό γίνεται. Θα πετύχουμε τον στόχο μας. Αυτό επιδιώκουμε, αυτό θέλουμε». Για τον Πιερικό ακολουθεί η αναμέτρηση με την Α.Ε. Καρίτσας. «Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, αλλά δεν κοιτάμε αντίπαλο. Θέλουμε να είμαστε πρώτοι.
 Ο Πιερικός είναι μεγάλη ομάδα. Ο κόσμος θεωρώ ότι έχει καταλάβει τι γίνεται φέτος, το έχει συνειδητοποιήσει. Πρέπει να φύγει ο Πιερικός από αυτές τις κατηγορίες. Θέλουμε στήριξη, βοήθεια για την υλοποίηση του στόχου».
*** Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου