Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2019

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ - Νίκη για τις κορασίδες του Πιερικού στην πρεμιέρα

ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 3-0
(25-15, 25-15, 25-11)
  Νικηφόρα ξεκίνησαν οι κορασίδες του Πιερικού το πρωτάθλημα Κορασίδων της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. καθώς κέρδισαν την ομάδα της Νίκης Αιγινίου 3-0 σετ.
Τα κορίτσια του Πιερικού έπαιξαν κατά διαστήματα καλό βόλεϊ και έδειξαν ότι και φέτος οι στόχοι της ομάδας είναι πολύ υψηλοί, αφού η 5η θέση στην Ελλάδα την προηγούμενη χρονιά αποτελεί το σκαλοπάτι για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.
Στο 1ο σετ τα κορίτσια του Αιγινίου μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, προηγήθηκαν με 6-2 εκμεταλλευόμενες τα λάθη της ομάδας του Πιερικού. Όμως, σιγά σιγά οι παίκτριες του Πιερικού βρήκαν τον ρυθμό τους, ανέβασαν την απόδοσή τους και κέρδισαν εύκολα το σετ με 25-15. παρόμοιο ήταν και το 2ο σετ, με το σκορ να συμβαδίζει για τις δυο ομάδες στην αρχή, όμως από ένα σημείο και μετά, πάλι τα κορίτσια του Πιερικού ξέφυγαν στο σκορ και πήραν και αυτό το σετ με 25-15. Στο 3ο σετ η ομάδα του Πιερικού αγωνίστηκε με την ομάδα των παγκορασίδων που κατέλαβε πέρυσι την 5η θέση στην Ελλάδα. Τα κορίτσια του Πιερικού σε αυτό το σετ μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα του Αιγινίου με αποτέλεσμα να πάρουν και αυτό το σετ εύκολα με 25-11 και την νίκη με 3-0 σετ.

Σύνθεση: Τουλίκα, Χατζηευστρατιάδου, Παπαπέτρου, Χατζησακούλα, Αργυροπούλου, Ευαγγελοπούλου,  Δαούτη, Μαρένα, Ζειμπέκη, Μαυρίδου, Τσαπουρνιώτη, Χατζηαγοράκη.

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου