Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Νέες επιτυχίες αθλητών της Πιερίας στην αγωνιστική αναρρίχηση

Περήφανη η Πιερία με τις επιτυχίες των αθλητών αγωνιστικής αναρρίχησης του Rock School Climbing Wall στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Νέων 



Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 δύο αθλητές του Rock School Climbing Wall συμμετείχαν με την Ελληνική Εθνική Ομάδα η οποία έλαβε μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Νέων (Atomska Mravka) Αγωνιστικής Αναρρίχησης στα Σκόπια κατακτώντας στην 2η και  7η θέση στα αγωνίσματά τους. 



Η αθλήτρια Ευτυχία Σπανού σταθερή στην ανοδική της πορεία κατέκτησε την 2η θέση και ο επίσης ανερχόμενος Ιωάννης  Μπένος την 7η θέση.
Στο Βαλκανικό αυτό πρωτάθλημα συμμετείχαν αθλητές από την Σερβία, την Βόρεια Μακεδονία, την Βουλγαρία και την Ελλάδα. Στην Ελληνική Εθνική Ομάδα συμμετείχαν 18 αθλητές οι οποίοι κατάφεραν να κατακτήσουν συνολικά 9 μετάλλια. Αυτό δείχνει την μεγάλη πρόοδο και την δυναμική πορεία που αποκτά το άθλημα της αγωνιστικής αναρρίχησης στην χώρα μας, ενώ είναι σημαντικό πως η Πιερία συμμετέχει ενεργά και πρωταγωνιστεί σ αυτήν. 



Τους αθλητές του αγωνιστικού τμήματος του Rock School Climbing Wall Ευτυχία Σπανού και Ιωάννη Μπένο που αγωνίστηκαν με επιτυχία συμμετέχοντας στην Ελληνική Εθνική Αποστολή συνόδεψαν οι γονείς τους και η προπονήτρια  τους Κερασίδου Στέλλα.
                                                                        Rock School Climbing Wall 
                                                                                               Κατερίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου