Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Κώστας Μποταΐτης: Αποχωρώ απο την προεδρία. Ευχαριστώ Γιάν. Συμεωνίδη και Στέφ. Μπιτόπουλο - Ας έρθει και ο τρακαδόρος να φάει κι αυτός

Την απόφαση του να παραιτηθεί απο την προεδρία της ομάδας των Ρυακίων γνωστοποίησε ο πρόεδρος του τοπικού εκεί Πιερικού, Κώστας Μποταΐτης.
Η απόφαση του αποτελεί πλήγμα για τον σύλλογο της Πιερίας και γενικότερα για το ποδόσφαιρο της περιοχής μας, γιατί ο Κώστας αποτελεί παράδειγμα δύναμης, ήθους και προσφοράς στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου και σίγουρα η τελευταία παράγραφος της ανακοίνωσης του, αφήνει ερωτηματικά για την ποιότητα των ανθρώπων που βάλουν κατά ενός ανθρώπου και παράγοντα όπως ο απερχόμενος πρόεδρος του Πιερικού Ρυακίων.

Άποψη του Pieriasport είναι ότι τόσο άστοχες, τραγικές και απαράδεκτες τοποθετήσεις "περίεργων" ανθρώπων, (χωρίς να γνωρίζουμε ποιός είναι ο συγκεκριμένος και ούτε θέλουμε να μάθουμε), πρέπει να μένουν μακριά απο τον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση του Κώστα Μποταΐτη, όπως ακριβώς τη δημοσίευσε (και χωρίς δική μας παρέμβαση όσο αφορά τη διόρθωση του κειμένου σύνταξη του) στο προσωπικό του προφίλ στο facebook:

Σας ανακοινωνω οτι για λογους υγειας παραιτουμε απο την θεση του προεδρου του Δ.Σ. του Γ.Α.Μ.Σ. πιερικου ρυακιων.
μετα απο τεσσερα ωραια χρονια ενας ωραιος κυκλος της ζωης κλεινει,τεσσερα χρονια εδωσα οτι ειχα και δεν ειχα ψυχικα, οικονομικα, αλλα και σωματικα περνωντας αρκετες ωρες στον χωρο του γηπεδου, δεν με αναγκασε κανενας να το κανω το εκανα μεσα απο την καρδια μου γιατι το αγαπουσα.αυτα τα χρονια η ομαδα ειχε μια σταθερη πορεια αγωνιζωμενη συνεχεια στο β τοπικο, παραλληλα καταφεραμε να εξοπλισουμε την ομαδα με καποια αναγκαια πραγματα οπως πλυντηριο - στεγνωτηριο, αντλια ποτισματος, πατητηρακι για πατημα του γηπεδου και τα παντα σε οτι αφορα προπονητικο υλικο ολα αυτα τα πετυχαμε με σωστη διαχειριση.

θελω να ευχαριστησω μεσα απο την καρδια μου ολους τους προπονητες, και παικτες που συνεργαστηκα ολα αυτα τα χρονια, επισης να ευχαριστησω τα ατομα που περασαν απο τα Δ.Σ. που ειχα σε ολη την τετραετια (πλην ελαχιστων εξαιρεσεων).να ευχαριστησω ολους τους χορηγους για την βοηθεια τους και ολο τον κοσμο για την παρουσια του στο γηπεδο.ειδικη αναφορα θελω να κανω για δυο ανθρωπους και να τους ευχαριστησω για την τεραστια βοηθεια τους, τον Γιαννη Συμεωνιδη, και τον Στεφανο Μπιτοπουλο, τους ευχαριστω και τους ευχομαι τα καλυτερα.σε αυτο το σημειο θα ηθελα να ευχαριστησω και τον προεδρο του πολιτιστικου του χωριου μας Γεωργιο Συροπουλο και ολα τα Δ.Σ. που ειχε που σε δεκα ανταμωματα που εχουν γινει εχει δωσει στην ομαδα το ποσο των 1300 ευρω συνολο και των δεκα ετων, με αποκορυφωμα φετος που δεν εδωσαν τπτ

 ευχαριστω πραγματικα για την στηριξη.

οσον αφορα τον (τρακαδορο) των ρυακιων ξερετε ολοι ποιον εννοω που λεει οτι φαγαμε χρηματα ευκαιρια τωρα που φευγω να ρθει να φαει και αυτος.
ευχαριστω πολυ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου